Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bani de la stat pentru romanii care cultiva usturoi. Cum se pot obtine fondurile

Adevărul Adevărul,
Bani de la stat pentru romanii care cultiva usturoi. Cum se pot obtine fondurile

Guvernul demareaza in acest an un program de sustinere a productiei de usturoi romanesc, similar cu programul Tomata, care se va derula in urmatorii trei ani, cu un buget de doua milioane de euro in primul an, a anuntat premierul Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin EURES Romania, anunta organizarea unei selectii pentru ocuparea a 150 de locuri de munca sezoniere in domeniul agricol recoltare, ambalare fructe) in Spania. Selectia va avea loc in perioada 14 -.

Dupa ce a cerut iNCHISOARE pentru procurorii care protesteaza, PSD-istul Nicolicea ii ataca si pe JURNALISTI: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a facut declaratii grave la adresa procurorilor care indraznesc sa protesteze, deputatul PSD Eugen Nicolicea ii jigneste pe jurnalisti. Luat la intrebari de reporterii acreditati la Camera, .

Nicolicea ar vrea amenda sau nchisoare pentru procurorii care protesteaza: Suspendarea activitatii reprezinta infractiune si se pedepseste ca atare

Eugen Nicolicea, unul dintre varfurile de lance ale PSD la modificarea legilor justitiei, sustine ca procurorii care au suspendat activitatea au comis o infractiune si ar trebui pedepsiti. Mai exact el spune ca acestia au intrat, de fapt in greva, fapt interzis de lege si care se pedepseste cu inchisoare de la 1 luna la 1 an sau amenda.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )