Libnet.ro
UNICEF

15:17

BRD primeste cereri de creditare in programul Noua Casa 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD primeste cereri de creditare in programul Noua Casa 2021

BRD Groupe Societe Generale reia, in aceasta perioada, creditarea in cadrul programului Noua Casa. Banca are la dispozitie, din partea FNGCIMM, un plafon de garantare care permite, intr-o prima faza, acordarea de credite in valoare totala de aproximativ 330 milioane de lei, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

BRD primeste cereri de finantare prin programul Noua Casa

BRD Groupe Societe Generale reia, in aceasta perioada, creditarea in cadrul programului Noua Casa. Banca are la dispozitie, din partea FNGCIMM, un plafon de garantare care permite, intr-o prima faza, acordarea de credite in valoare totala de aproximativ 330 milioane de lei.

OTP Bank finanteaza achizitia de locuinte prin Programul Noua Casa si in 2021

OTP Bank Romania primeste cereri de creditare pentru achizitia de locuinte prin Programul Noua Casa, fiind una dintre bancile participante in editia de anul acesta a programului pentru care Ministerul de Finante a alocat un plafon de garantare de 1,5 miliarde lei.

OTP Bank primeste cereri pentru Noua Casa 2021. La un credit de 221.000 lei, luat pe 30 de ani, rata e de 1013 lei

OTP Bank Romania primeste cereri de creditare pentru achizitia de locuinte prin Programul Noua Casa, fiind una dintre bancile participante in editia de anul acesta a programului pentru care Ministerul de Finante a alocat un plafon de garantare de 1,5 miliarde lei. Banca ofera creditele prin programul Noua Casa, cu aceeasi rata a dobanzii ca anul trecut, respectiv marja fixa de 2% la care se adauga IRCC Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor). Acest tip de credit nu are comision de analiza sau de administrare lunara a dosarului, singurul comision fiind cel de gestiune pentru garantia acordata de stat, datorat catre FNGCIMM Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri). Acesta a fost redus la 0,3% in 2021 si se aplica anual la valoarea garantata de catre stat pentru creditul prin Programul Noua Casa.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )