Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai veche banca centrala din lume isi ascunde disperarea dupa foi negre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai veche banca centrala din lume isi ascunde disperarea dupa foi negre

Banca centrala a Suediei, Riksbank, a extins din aceasta luna programul de relaxare cantitativa, prin includerea obligatiunilor emise de companiile nefinanciare. continuă pe Ziarul Bursa

Revine la moda cea mai veche metoda de furt din locuinte. Hotii au dat atacul in Ploiesti si Targoviste

Politistii ploiesteni au facut, joi dimineata, sapte perchezitii in judetele Giurgiu si Brasov. Vizate au fost persoane suspectate de furturi din locuinte.

Dr. Dorel Sandesc, despre decesele cauzate de COVID-19: Cifrele sunt surprinzator de bune, raportat la situatia reala a unei tari care a acordat cea mai mica atentie sanatatii din UE

Medicul Dorel Sandesc din Timisoara, presedintele Asociatiei de Anestezie si Terapie Intensiva, a analizat datele epidemiei de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, in special cele ale mortalitatii. Raportate.

Rusia redevine cel mai mare exportator de grau din lume. Cat acopera din piata mondiala aceasta tara, care acum 20 de ani depindea de importuri

Rusia urmeaza sa isi consolideze pozitia de forta pe piata mondiala a graului, in conditiile in care in acest sezon ar urma sa fie responsabila pentru o cincime din comertul mondial, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

VIDEO 380 de balene au murit in cea mai grava esuare in masa din istoria Australiei. Eforturile de salvare continua pentru cele 30 care mai sunt in viata

Aproximativ 380 de balene pilot au fost declarate decedate, miercuri, pe coasta de est a Tasmaniei, echipele de la fata locului incercand sa salveze alte 30 care mai sunt inca in viata, scrie Guardian.

Cea mai horror padure din lume e in Romania. Turistii vin sa vada cel mai infricosator loc de pe planeta

Cea mai horror padure din lume este in Romania! Este o padure invaluita in legende si este situata la mai putin de cinci kilometri de centru municipiului Cluj-Napoca. Ea ii fascineaza pe turistii dornici de o plimbare, dar si de aventura. Cea mai horror padure din lume e in Romania! Publicatii din Statele Unite ale .

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Cea mai buna reteta de pepene murat. Trucul care il transforma intr-un deliciu

Pepenii murati in saramura fac parte din cele mai gustoase muraturi din lume. Metoda prin care acestia sa nu se inmoaie si trucul care ii transforma intr-un deliciu. Reteta de pepene murat. Trucul care il transforma Ingrediente pepeni mici cu coaja tare marar uscat frunze de telina radacina si frunze de hrean usturoi ardei iute .

Ultimele teste pentru spargatorul de gheata nuclear Arktika, cel mai puternic vas de acest tip din lume

Spargatorul de gheata nuclear Arktika, prezentata drept cea mai puternica nava de acest tip din lume si care ilustreaza ambitiile Rusiei in Arctica, a fost lansat marti in mare pentru ultimele doua saptamani de teste, inainte de a intra in serviciu, scrie AFP.

Cea mai buna metoda pentru o cina rapida. Trucurile care te ajuta oricand

Incercam sa ducem un stil de viata sanatos, insa descoperim, de cele mai multe ori, ca cel mai mare inamic al nostru este lipsa timpului. Seara, putini aleg sa isi petreaca acele cateva ore libere de dupa munca in bucatarie, gatind. insa, cu aceste trucuri simple, putem pregati cea mai gustoasa cina rapida. Iata ce .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )