Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cele mai mari probleme ale antreprenorilor: scaderea comenzilor, teama angajatilor privind pandemia si dificultatea de a-si sustine furnizorii (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari probleme ale antreprenorilor: scaderea comenzilor, teama angajatilor privind pandemia si dificultatea de a-si sustine furnizorii (studiu)

Programul IMM Invest se va transforma dintr-un vehicul cu menirea de asigura un colac de salvare imediat intr-un instrument care sa asigure clientilor sursa de investitii pentru crestere sustenabila, a declarat, miercuri, Bogdan Speteanu, director executiv Produse Corporate in cadrul BCR, citat de Agerpres. Cred ca aceasta va fi principala diferenta dintre 2020 si 2021. Din punct de vedere al nostru, dar nu numai al nostru, cred ca si al partenerului, si anume Fondul de Garantare, vedem o eficientizare a fluxurilor si a proceselor. Ceea ce ne asteptam, ca anul acesta lucrurile sa se desfasoare cu mai multa rapiditate, astfel incat banii sa ajunga mai repede catre clienti, a spus Bogdan Speteanu. El a participat la o conferinta organizata de Banca Comerciala Romana si FNGCIMM, privind noutatile programului IMM Invest in 2021 si rezultatele obtinute anul trecut. continuă pe Hotnews

ZEROHEDGE: Lunile de primavara vor aduce cele mai mari cifre de inflatie din ultimele decenii, in pietele dezvoltate

Lunile de primavara vor aduce cele mai mari rate ale inflatiei din ultimele decenii in pietele dezvoltate, cifre care ar putea conduce la randul lor la noi episoade de vanzare masiva de titluri de stat si majorare a dobanzilor suverane, evolutii ce sunt asociate in general cu turbulente pe pietele bursiere si pietele emergente, noteaza zerohedge. com.

Vlad Voiculescu, cele mai mari cheltuieli de personal pe primele doua luni la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are cele mai mari cheltuieli de personal pe primele doua luni ale acestui an, potrivit unor surse citate de Antena 3. Mai exact, este vorba despre suma de aproximativ 200 de milioane de lei pe luna, cheltuieli personale.

Decizia care ar putea aduce cele mai mari schimbari la Facebook si chiar utile pentru tine

In 2021, o problema a Facebook din 2019 a venit sa destabilizeze compania. Desi a incercat sa dea, voalat, vina pe utilizatori, o tara initiaza un demers de-a o trage la raspundere. La.

Energia electrica, fasolea si uleiul, cele mai mari scumpiri din pandemie. Cu cat a crescut pretul carburantilor

Preturile de consum in luna martie au crescut cu 3,1% fata de aceeasi perioada din 2020, iar energia electrica s-a scumpit cu aproape 17%, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Avertisment: greselile imense care iti pot goli contul. Acestea sunt cele mai intalnite tehnici ale infractorilor

In era internetului, pe langa beneficiile nenumarate pe care ni le aduce conectivitatea globala, avem parte si de o serie de riscuri suplimentare. Internetul nu e un mediu care iti.

Misterul scheletului ascuns sub parchet, intr-una dintre cele mai frumoase case din Bucuresti

Casa de pe strada Dionisie Lupu, aflata intr-una dintre cele mai vechi zone ale Capitalei, a fost recent restaurata. Construita in 1860 de familia boiereasca Miclescu, casa si-a recuperat frumusetea datorita Irinei Bossy Ghica, stra-stranepoata lui Grigore Cantacuzino, ajutata de o echipa de arhitecti si restauratori. Surpriza cea mai mare a fost ca, intr-una dintre camere, sub parchet, specialistii au descoperit si scheletul unui barbat.

Gigi Becali are mari probleme. Latifundiarul e cuprins de teama: O sa fie foarte greu

In timp ce FCSB se pregateste pentru meciul din Supercupa Romaniei, cu CFR Cluj, patronul Gigi Becali, insira problemele echipei. Una dintre ele, pierderea unui jucator. O sa fie greu, s-a plans latifundiarul. in discursul sau s-a luat din nou de Edi Iordanescu. Gigi Becali isi face probleme pentru meciul cu CFR Cluj. Latifundiarul a .

Cele mai multe decese in februarie au avut drept cauza boli ale aparatului circulator si respirator

Cele mai multe decese inregistrate in februarie a acestui an au avut drept cauza boli ale aparatului circulator si respirator, pe locul trei fiind tumorile. Astfel, luna trecuta, au fost inregistrate 23.

Cum faci cele mai bune sarmale de post. Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca

Suntem in postul Pastelui, dar cine spune ca nu ne putem bucura de preparate delicioase si in aceasta perioada? Ba chiar multe dintre preparatele preferate ale poporului nostru se pot gati si fara carne sau lactate. Unul dintre ele: sarmalele. Reteta de sarmale de post O reteta perfecta pentru aceasta perioada sunt sarmalele de post .

Bernard Madoff, autorul celei mai mari escrocherii financiare din istorie, a murit in inchisoare la varsta de 82 de ani

Bernard Madoff, omul din spatele celei mai mari scheme Ponzi din lume,a decedat miercuri in penitenciarul din Carolina de Nord in care ispasea o pedeapsa de 150 de ani de inchisoare, informeaza AFP.

ştiri din Economie

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )