Libnet.ro
UNICEF

10:00

Circa 200 de romani depun zilnic cereri pentru Noua Casa

Adevărul Adevărul,
Circa 200 de romani depun zilnic cereri pentru Noua Casa

Aproximativ 200 de cereri pe zi sunt transmise pentru a primi garantii in Programul Noua Casa, a anuntat, miercuri, directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), Dumitru Nancu. continuă pe Adevărul

Moscova sustine ca a ucis circa 200 de luptatori intr-un bombardament, in Siria

Armata rusa a anuntat luni ca a ucis circa 200 de luptatori in Siria in cursul unui bombardament aerian asupra unei baze adapostind teroristi la nord-est de orasul Palmira, noteaza AFP.

DAREA IN PLATA - DEZBATUTA ASTAZI LA CCR Debitorii: O solutie de constitutionalitate pentru noua Lege a darii in plata ar asigura previzibilitatea actului de justitie

Debitorii in franci elvetieni se afla din nou pentru a cata oara?) in fata unui hop, iar pentru trecerea lui clientii bancari s-au pregatit temeinic in ultima perioada. Noua lege a darii in plata, care produce deja efecte, urmeaza sa fie dezbatuta astazi de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), dupa ce mai multe banci si IFN-uri au ridicat exceptii de neconstitutionalitate intr-un numar de 355 de dosare deschise in instanta in baza acestei reglementari.

VIDEO Cat de spectaculos este Mass Effect Legendary Edition, jocul pentru noua generatie

Seria Mass Effect este una dintre cele mai bune create vreodata, iar peste aproximativ o luna, va fi reinventata pentru o noua generatie de gameri. Mass Effect Legendary Edition se lanseaza in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )