Libnet.ro
UNICEF

23:15

Creditele Noua Casa, disponibile si la BCR. Ce dobanda percepe si exemplu de calcul

Adevărul Adevărul,
Creditele Noua Casa, disponibile si la BCR. Ce dobanda percepe si exemplu de calcul

Banca Comerciala Romana BCR) a anuntat ca primeste, incepand din aceasta saptamana, cereri pentru programul Noua Casa, precizand care este dobanda perceputa si ce avans este necesar in functie de valoarea imobilului. continuă pe Adevărul

Creditele Noua Casa, disponibile la CEC Bank. Ce dobanda percepe si cat poate fi cea mai mare rata

Creditele Noua Casa sunt disponibile in cele peste 1 000 de unitati CEC Bank si in acest an. CEC Bank este partener al programului de 12 ani si se afla pe locul 4 in topul finantarilor acordate.

Creditele Noua Casa, disponibile in 2021 in cele peste 1 000 de unitati CEC Bank

Creditele Noua Casa sunt disponibile in cele peste 1 000 de unitati CEC Bank si in acest an, conform unui comunicat remis redactiei.

CEC Bank anunta disponibilitatea imprumuturilor Prima Casa in toate unitatile Anul trecut, creditele Noua Casa au reprezentat un sfert din totalul creditelor pentru locuinte

Creditele Noua Casa sunt disponibile in cele peste 1 000 de unitati CEC Bank si in acest an. CEC Bank este partener al programului de 12 ani si se afla pe locul 4 in topul finantarilor acordate, sustin reprezentantii bancii intr-un comunicat transmis marti. in acest an, CEC Bank vine cu o oferta imbunatatita fata de oferta standard prin program: o marja a dobanzii redusa cu 0,10 pp, fata de cea standard 2% p. a. ), pentru cei care isi incaseaza salariul prin CEC Bank. Astfel, rata dobanzii porneste de la 3,78%an IRCC+1,90%) in cazul clientilor care isi incaseaza salariul prin banca.

Banca Comerciala Romana acorda credite prin programul Noua Casa

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca primeste, incepand din aceasta saptamana, cereri pentru programul Noua Casa, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Noua Casa 2021 a inceput. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor o locuinta

Proiectul Noua Casa 2021 a inceput! Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care vor sa-si achizitioneze cu ajutorul bancii o locuinta? Iata toate detaliile de care ai nevoie pentru a aplica! Noua Casa 2021: documente, conditii si modul de accesare al programului Proiectul Noua Casa revine in atentia romanilor!. Fondul National .

Cel mai important anunt pentru romanii care vor sa-si ia casa in 2021. Care sunt conditiile pentru a obtine banii necesari

Editia de anul acesta a programului guvernamental Noua Casa, redenumit astfel dupa Prima Casa a debutat pe 27 martie. Astfel, romanii care isi doresc sa acceseze un credit ipotecar cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )