Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cum functioneaza sistemul Bauspar, prin care cei care economisesc pentru casa primesc prima de la stat de 250 euro

Adevărul Adevărul,
Cum functioneaza sistemul Bauspar, prin care cei care economisesc pentru casa primesc prima de la stat de 250 euro

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar. continuă pe Adevărul

Decizia prin care se respinge constituirea 'Aliantei electorale 2020 USR PLUS ', publicata

Biroul Electoral Central a publicat, astazi, decizia prin care a respins protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta 2020 USR PLUS.

DNA il acuza pe Toader ca a mintit in scrisoarea trimisa Financial Times si transmite publicatiei o adresa prin care rectifica unele informatii nereale prezentate de ministru

DNA a transmis Financial Times o adresa prin care rectifica unele informatii nereale transmise de ministrul Justitiei, dl. Tudorel Toader. intr-o scrisoare adresata aceleiasi publicatii, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Sensiblu preia 46 de farmacii de la Belladonna

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Sensiblu preia 46 de farmacii de la Belladonna. Cele 46 de farmacii pe care Sensiblu le preia sunt active exclusiv in Bucuresti, pe piata comertului cu amanuntul de produse farmaceutice si.

Andreea Balan isi revine cu greu din socul prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Ce isi aminteste artista

Andreea Balan isi revine cu greu din socul prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Andreeaa vorbit pentru prima data despre experienta care i-a schimbat viata. in direct la Sinteza Zilei.

Tactica prin care o primarie a reusit sa-i faca pe oameni sa-si plateasca taxele

O primarie a pus in joc o vacanta pentru doua persoane, achitata din banii consiliului local, pentru a-i convinge pe localnici sa-si plateasca taxele la timp. Acest premiu ii atrage pe oameni ca un magnet, asa se face ca doar in primele doua luni ale acestui an in conturile primariei Cavnic au intrat cu peste [] .

LAZAR: Proiectul prin care se modifica prevederi ale OUG 7 ar merita aviz negativ

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat, astazi, ca proiectul de ordonanta de urgenta prin care sunt modificate unele prevederi ale OUG 7/2019 ar merita aviz negativ din partea plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Seful DNA: Politicul are tendinta sa controleze sistemul judiciar /Procurorul care-si mai inregistreaza colegul va pleca

Procurorul-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Calin Nistor, a declarat marti seara la B1TV, ca dezaproba comportamentul procurorilor care isi inregistreaza colegii sau superiorii si apoi transmit inregistrarile in mass-media. Nistor spune ca orice procuror care va mai face astfel de inregistrari si se va dovedi ca el este autorul va pleca din DNA, cei nemultumiti avand posibilitatea de a sesiza Inspectia Judiciara.

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat.

Profesorii si studentii de la Litere ies in strada pentru a PROTESTA impotriva OUG prin care au fost modificate LEGILE JUSTITIEI

Profesorii si studentii Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti se alatura si ei protestului impotriva Ordonantei 7, care modifica Legile Justitiei. Scriitorul si filosoful Andrei Cornea a.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )