Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guvernul mai aloca 300 milioane de lei din Fondul de Rezerva pentru PNDL

Adevărul Adevărul,
Guvernul mai aloca 300 milioane de lei din Fondul de Rezerva pentru PNDL

Guvernul a elaborat o hotarare prin care aloca inca 300 de milioane de lei din Fondul de Rezerva pentru Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) I si II. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii a primit 570.000 de mii de lei din Fondul de rezerva. Cea mai mare parte din bani merge catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR

Ministerul Sanatatii primeste 570. 000 de mii de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, cea mai mare parte din acesti bani urmand sa mearga catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR.

IOR Bucuresti isi va majora capitalul cu 1,25 milioane lei

IOR Bucuresti IORB) isi va majora capitalul social cu cel mult 1,253 milioane de lei, de la 30,46 milioane de lei, la maxim 31,71 milioane de lei, operatiune ce va fi realizata intr-o singura etapa, prin aport de numerar si fara prima de emisiune, conform optiunii Ministerului Economiei ce detine 95,76% din companie, la AGEA din data de 20 octombrie, reiese dintr-un raport al producatorului de instrumente optice remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa in doua localitati din Cluj, unde a fost instaurata carantina. Potrivit unui ordin al Prefecturii Cluj, localitatile Savadisla si Sic din judetul Cluj intra in carantina din dimineata zilei de sambata, 24 octombrie, pe fondul cresterii infectiilor cu COVID-19. S-a instaurat carantina in doua localitati din .

Sprijin BEI in valoare de 190 milioane EUR pentru societatile cele mai afectate de COVID-19 din Romania

Sute de societati din Romania vor beneficia de noua finantare dedicata sectorului privat, in valoare de 190 milioane EUR, acordata de Banca Europeana de Investitii pentru a sustine sectoarele cele mai afectate de COVID-19 din punct de vedere economic, social si al sanatatii, conform unui comunicat trimis redactiei.

CIOLACU: Este posibil sa mai fie si alte plecari din PSD

Marcel Ciolacu a declarat ca este posibil sa mai fie si alte plecari din PSD ale unora nemultumiti ca nu se mai regasesc pe listele de candidati la parlamentare sau pe locuri eligibile. Reactie vine in contextul demisiei lui Serban Nicolae din PSD, a lui Radu Preda, cat si a lui Liviu Plesoianu sau Gabriela Ciot, care in perioada Guvernului Dancila era luata in calcul ca o varianta de rezerva pentru functia de comisar european din partea Romaniei, relateaza news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )