Libnet.ro
UNICEF

14:45

Guvernul schimba modul de calcul al ratelor la creditele Prima Casa

B1 B1,
Guvernul schimba modul de calcul al ratelor la creditele Prima Casa

Guvernul urmeaza sa schimbe modul de calcul al ratelor de la programul Prima casa, Programul de stimulare a cumpararii de autoturisme noi si de la Programul guvernamental Investeste in tine. O hotarare in. continuă pe B1

Guvernul a aprobat inlocuirea ROBOR cu IRCC pentru programul Prima casa

Guvernul a aprobat joi un proiect de hotarare care prevede ca se va utiliza indicele de referinta pentru creditele acordate consumatorilor IRCC) in locul ROBOR, a anuntat ministrul finantelor, Eugen Teodorovici. Acesta va fi folosit pentru programele Prima Casa, Prima masina si Investeste in tine.

Programul Prima Casa pentru angajatii din sectorul privat: Statul va compensa pana la 50% din suma de baza a creditului ipotecar

La Programul ,,Prima Casa pot aplica acum si angajatii din sectorul privat, se spune intr-un comunicat de presa emis de Guvernul de la Chisinau. Cabinetul de ministri a aprobat miercuri, 29 mai, Regulamentul privind modul de acordare din bugetul de stat a compensatiilor pentru salariatii din sectorul privat, doritori sa participe la program.

Guvernul inlocuieste ROBOR cu IRCC si pentru Prima Casa

Guvernul a adoptat, astazi un proiect de hotarare prin care inlocuieste ROBOR cu noul indice IRCC si pentru programele guvernamentale Prima Casa, Investeste in tine si Prima masina.

Masuri de la Finante privind programul Prima Casa

Guvernul a adoptato hotarare care prevede ca pentru dobanda calculata creditelor acordate prin programele guvernamentale cu garantia statului se va utiliza indicele de referinta in locul.

DOCUMENT inlocuirea ROBOR cu IRCC la Prima casa, pe masa sedintei de Guvern de joi

Guvernul vrea sa modifice costul finantarilor la programele Prima Casa, Prima masina si Investeste in tine. in acest sens, pe ordinea de zi a sedintei de joi se afla un proiect de Hotarare. Practic, se modifica acele programe in concordanta cu noul indice care inlocuieste ROBOR.

OPINII Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri

Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri, pentru ca este foarte posibil ca noul program de subventionare a celor care doresc sa devina proprietari de locuinte sa mute o felie consistenta din segmentul chiriasilor in cel al debitorilor pentru ca in noua sa formula Prima Casa este mult mai atractiva.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )