Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ilan Laufer se muta din Romania! Fostul Ministru lanseaza Programul Smart Start USA!

Antena3 Antena3,
Ilan Laufer se muta din Romania! Fostul Ministru lanseaza Programul Smart Start USA!

Fostul ministru pentru IMM-uri Ilan Laufer a prezentat proiectul Smart Start USA, cu ajutorul caruia isi propune sa aducabani americani in Romania. Stim ca America este investitor in Romania. Avem. continuă pe Antena3

Ilan Laufer, despre cum aducem bani americani in Romania

Fostul ministru pentru IMM-uri Ilan Laufer a prezentat proiectul Smart Start USA, cu ajutorul caruia isi propune sa aducabani americani in Romania. Stim ca America este investitor in Romania. Avem.

Ilan Laufer revine. Fostul ministru si-a facut fundatie pentru sustinerea afacerilor romanesti in SUA

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si-a infiintat o fundatie cu numele sau cu care vrea sa finanteze si sa trimita cel putin 10. 000 de intreprinderi romanesti pe an catre SUA, prin programul Smart Start USA.

Cele mai scumpe apartamente. Sapte orase din Romania preturile au depasit pragul psihologic

In sapte localitati din Romania, preturile apartamentelor au depasit pragul psihologic de 1. 000 de euro pe metru patrat. Cluj-Napoca ramane orasul cu cele mai scumpe apartamente, mai scumpe chiar si deca.

O zona din Romania, intr-un top european al celor mai frumoase destinatii: E ca o calatorie inapoi in timp

O zona din Romania este considerata o destinatie de vacanta frumoasa, potrivit unui articol publicat de Business Insider, in care este laudata atmosfera care te transporta inapoi in.

Cum se situeaza companiile din Romania in fata schimbarilor aduse de impactul tehnologiei

Impactul tehnologiei zguduie din temelii modelul traditional de business al multor companii, indiferent de industria din care aceastea fac parte. EY a prezentat un studiu cu privire la felul in care jucatorii din Romania raspund.

Singurul hotel de 5 stele plus din Romania se va deschide in toamna

Singurul hotel de 5 stele plus din Romania se va deschide in septembrie 2018, in Capitala, iar manager va fi Razvan Pirjol, presedinte al Bucharest Tourism Board.

Eroul Zilei: Cristina Cuhartz, initiatoarea primei scoli de dans pe patine cu rotile din Romania

Miscare prin dans pentru copii. In Bucuresti au aparut primele cursuri de dans pe patine cu roti din Romania. Pentru ca astfel de cursuri nu prea se tineau in Bucuresti, au deschis un centru de activitati care.

Mesajul primit de utilizatorii Uber din Romania

Mai multi utilizatori Uber din Romania au primit un mesaj din partea companiei, prin care erau anuntati de un incident de securitate cu care s-a confruntat compania. Dupa cum probabil stiti, Uber s-a confrunta.

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu, la RFI: Decizia Guvernului Dancila privind Rosia Montana, o actiune fara precedent n istoria UNESCO

Decizia Guvernului de a opri procedura de includere a localitatii Rosia Montana in patrimoniul UNESCO este surprinzatoare si fara precedent, spune, la RFI, senatorul USR Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii.

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, la RFI: Decizia Guvernului Dancila privind Rosia Montana, o actiune fara precedent n istoria UNESCO

Decizia Guvernului de a opri procedura de includere a localitatii Rosia Montana in patrimoniul UNESCO este surprinzatoare si fara precedent, spune, la RFI, senatorul USR Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )