Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce locuinte se pot cumpara prin Programul Noua Casa

Adevărul Adevărul,
Ce locuinte se pot cumpara prin Programul Noua Casa

Ministerul Finantelor a publicat in dezbatere publica normele de aplicare ale Programului Noua Casa, care stabilesc, printre altele, si ce tipuri de locuinte pot fi achizitionate. continuă pe Adevărul

Programul Noua Casa 2020. O noua schimbare anuntata in Romania: totul depinde de cat de vechi e apartamentul

Trebuie sa stii ca prin acest program, plafonul difera in functie de cat de noua este viitoarea ta casa. Daca locuinta pe care doresti sa cumperi a fost construita sau reparata in ultimii cinci ani, atunci plafonul poate ajunge pana la 140 de mii de euro. Programul Noua Casa 2020 Daca vei cumpara o casa .

Programul Noua Casa. Care sunt normele si conditiile de acordare a creditelor

Prima CasadevineNoua Casasi include doua plafoane: unul de 140. 000 euro si altul de 70. 000 euro. Avansul este si el flexibil, intre 5% si 15%, in functie de cati bani vrei sa iei de la.

Cele trei tipuri de locuinte care pot fi cumparate prin Noua casa

Dupa ce saptamana trecuta a fost publicat in Monitorul oficial programul Noua casa, astazi au aparut in dezbatere publica si normele de aplicare. E de fapt vorba de o corelare a acestora. Asa cum a scris HotNews. ro si saptamana trecuta, vorbim de doua plafoane de 70. 000 si 140. 000 euro si de doua tipuri de avans: 5 si 15%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )