Libnet.ro
UNICEF

07:30

LOVITURA DE TEATRU pe piata imobiliara! Programul Prima Casa, in vizorul FMI

B1 B1,
LOVITURA DE TEATRU pe piata imobiliara! Programul Prima Casa, in vizorul FMI

FMI recomanda o recalibrare a programului Prima Casa, prin masuri cum ar fi impunerea unei limita a indatorarii, care ar mitiga din riscurile expunerii bancilor pe sectorul imobiliar. O asemenea limita ar. continuă pe B1

LOVITURA DE TEATRU pe piata imobiliara! Programul Prima Casa ...

FMI recomanda o recalibrare a programului Prima Casa, prin masuri cum ar fi impunerea unei limita a indatorarii, care ar mitiga din riscurile expunerii bancilor pe sectorul imobiliar. O asemenea limita ar.

Bogdan Ivan, Urbanis: Fara programul guvernamental Prima Casa am fi cautat si acum busola revenirii din criza financiara in piata rezidentiala

De-a lungul celor zece ani de existenta, programul Prima Casa s-a dovedit unul dintre cele mai de succes programe guvernamentale si a constituit factorul cel mai important pentru sustinerea pietei de locuinte dupa declinul abrupt generat de criza.

FMI recomanda Romaniei sa diminueze influenta programului Prima Casa

Programul Prima Casa creeaza vulnerabilitati la adresa stabilitatii sistemului financiar din Romania, iar autoritatile ar trebui sa continue sa diminueze influenta sa, recomanda specialistii Fondului Monetar International FMI), in cadrul Programului de evaluare a sectorului financiar Financial Sector Assessment Program - FSAP).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )