Libnet.ro
UNICEF

10:31

8 miliarde de lei pentru sustinerea companiilor mari; programul poate fi operational in maximum o saptamana

Hotnews Hotnews,
 8 miliarde de lei pentru sustinerea companiilor mari; programul poate fi operational in maximum o saptamana

Plafonul alocat programului de sustinere a companiilor mari este de 8 miliarde de lei, cu efect de multiplicare in economie de aproape 28 de miliarde de lei, acesta urmand sa fie operational in trei saptamani, maximum o luna, a anuntat, joi seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern. Citu: Romania va depune o garantie de 393 de milioane de euro pentru Programul SURE si va putea accesa 5 miliarde. continuă pe Hotnews

Florin Citu: A fost aprobat memorandumul pentru sustinerea companiilor mari

Si companiile mari din Romania vor beneficia de conditii similare cu IMM-urile.

Vela anunta achizitii de 3,2 miliarde de lei pentru interventia in situatii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Guvernul a adoptat o hotarare privind nota de fundamentare a proiectului Viziune 2020, care prevede investitii de 3,2 miliarde de lei pentru achizitia de autospeciale si echipamente pentru interventii in situatii de urgenta.

Citu: Programul de sustinere a companiilor mari, operational in cel mult 4 saptamani

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, joi, la finalul sedintei de Guvern, ca programul de sustinere a companiilor mari, care are un plafon de opt miliarde de lei, va fi operational in cel mult 4 saptamani.

Programul de sustinere a companiilor mari afectate de pandemie. Suma aprobata, cine va putea beneficia si cand va demara

Guvernul a aprobat joi memorandumul pentru programul de sustinere a companiilor mari, a anuntat ministrul Finantelor Florin Citu.

Universitatea din Bucuresti si ASE primesc 570 de milioane de lei pentru a-si renova cladirile

Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice vor primi peste 570 milioane de lei pent.

CONCURENTA PE PIATA FINTECH-URILOR Fintech-ul Paysera lanseaza conturile IBAN in lei pentru clienti in parteneriat cu Libra Internet Bank

Paysera, un fintech originar din Lituania intrat pe piata romaneasca in iulie 2019, a lansat ieri pentru clientii proprii conturi in lei cu IBAN romanesc, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Serviciul se adreseaza in special clientilor IMM care au comert international in regiune, care desi reprezinta doar 5% din portofoliul de clienti ai Paysera Romania, genereaza 95% din veniturile fintech-ului pe piata romaneasca.

S-a decis, se dau 2.500 de lei pentru sute mii de romani. Ce conditii sunt impuse pentru toti cei care au nevoie

Guvernul asigura un ajutor pentru urmatoarele luni pentru sute de mii de romani. Vorbim, in prima faza, de procent din salariul brut, dar si de bani directi pentru anumite categorii de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )