Libnet.ro
UNICEF

15:17

Ministrul Economiei anunta ca au inceput platile pentru programul Start-Up Nation: Platim datoriile celorlalte guvernari, care doar au mimat deschiderea catre mediul de afaceri

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei anunta ca au inceput platile pentru programul Start-Up Nation: Platim datoriile celorlalte guvernari, care doar au mimat deschiderea catre mediul de afaceri

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a anuntat vineri ca au inceput platile pentru programul Start-Up Nation, editia 2018, in ultima saptamana fiind platite 422 de deconturi, in valoare totala de 82,1 milioane lei. continuă pe Adevărul

CLAUDIU NASUI: Am inceput si platile pentru Start-Up Nation

Platile pentru programul Start-Up Nation au inceput, intr-o singura saptamana fiind platite 422 de deconturi, in valoare totala de 82,1 milioane de lei, a anuntat, vineri, ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui.

Ministerul Economiei anunta ca au reinceput platile pe Masura 2 - capital de lucru

Ministerul Economiei anunta ca au reinceput platile pe Masura 2 - capital de lucru si ca au fost publicate listele aplicantilor pe Masurile 1 si 2. in plus, ministrii Cristian Ghinea si Claudiu Nasui au semnat marti un act aditional prin care 209 milioane de euro au fost suplimentati pentru plata Masurii 2.

Nu putem lasa o masura care merge prost. Interviu cu Ministrul Economiei despre banii europeni si sprijinul acordat firmelor romanesti

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre masurile reparatorii de care are nevoie economia romaneasca pentru a estompa efectele pandemiei, promitand ca ajutoarele pentru relansarea afacerilor vor veni o parte pana in toamna si cealalta la inceputul anului viitor.

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, nu exclude ca accesul la teatre sau cinematografe sa se faca pe baza unei testari rapide prealabile

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a afirmat vineri ca nu este exclusa varianta ca accesul la teatre, cinematografe sau alte evenimente sa se faca pe baza unei testari rapide prealabile. Claudiu Nasui a adaugat.

Accesul in cinematografe, restaurante si teatre, pe baza de test? Ce spune ministrul Economiei

Ministrul Economiei Claudiu Nasui a afirmat, intrebat daca este o solutie sa fie facut accesul la teatre, cinematografe sau alte evenimente pe baza unei testari rapide prealabile, ca nu exclude deloc aceasta varianta.

Masura 2: Ministrul Economiei a anuntat reluarea platilor pana la numarul RUE 9.000

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a anuntat, miercuri, reluarea platilor la Masura 2, din banii alocati prin bugetul de stat pe anul 2021, precizand ca a gasit posibilitatea de a face plati suplimentare de 209 milioane de euro fata de bugetul initial al masurii.

Eveniment major pe 4 aprilie! Miscarea lui Mercur anunta probleme majore pentru cateva zodii

Pe data de 4 aprilie 2020, Planeta Mercur va intra in zodia Berbec, eveniment astrologic care anunta probleme pentru unele dintre zodii. Aceasta trecere cheama la responsabilitate, la lupta, la asumare, la impunere sau la prudenta. in toata aceasta perioada rabdarea nu va mai fi o virtute. Eveniment major pe 4 aprilie Berbec Nativii redescopera .

Ministrul Transporturilor anunta ca in curand se vor depune ofertele pentru lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva

In curand se vor depune ofertele pentru lotul 2 al segmentului Lugoj-Deva al autostrazii A1, dupa ce s-a ajuns la un acord cu fostul constructor, a anuntat, astazi, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Catalin Drula, intr-un briefing sustinut la Palatul Victoria, dupa sedinta de Guvern, informeaza Agerpres.

Ministrul Educatiei anunta ca anul scolar 2021 - 2022 va incepe cat mai aproape de normalitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca anul scolar viitor va incepe cat mai aproape de normalitate si ca in acest an calendaristic vor avea loc concursuri pentru posturile de directori de scoli.

Ministrul Muncii anunta rezultatele campaniei de verificare a acordarii ajutorului social. 100.000 de beneficiari au fost vizati

Ministerul Muncii a verificat aproape 100. 000 de beneficiari de asistenta sociala, din cei peste 260. 000, in cadrul unei campanii privind categoriile vulnerabile si masuri sociale mai eficiente, a anuntat, marti, ministrul Muncii, Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )