Libnet.ro
UNICEF

17:01

Munca de acasa: Cele mai multe firme opteaza pentru un sistem hibrid in urmatoarele 6-12 luni - studiu

Hotnews Hotnews,
 Munca de acasa: Cele mai multe firme opteaza pentru un sistem hibrid in urmatoarele 6-12 luni - studiu

Peste jumatate dintre organizatiile chestionate au declarat ca, in urmatorul an, vor imparti munca la birou cu cea la distanta, in timp ce doar 14% dintre companiile respondente au luat decizia de a lucra 100% remote iar 19% dintre companii nu au luat inca o decizie privind programul de lucru, arata un studiu realizat de o companie de consultanta in HR. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru: Am avut 559 de focare desfasurate in intreaga tara. Unde se formeaza cele mai multe focare de infectie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, pentru B1 TV, ca cele mai multe focare de Covid-19 sunt formate la persoane din unitatile institutionalizate pentru batrani si copii, urmatoarele fiind.

Ce surpriza! Cand se fac cele mai multe accidente rutiere. Atentie, soferi, momentul este unul total neasteptat

Pe sosele. accidente cu autovehicule sunt experiente destul de frecvente. Unii soferi au vazut accidente de masina in timp ce conduceau. Altii au experimentat ei insisi. Cu toate acestea, exista unele situatii, zone si momente ale zilei in care soferii sunt mai vulnerabili la confruntarea cu o coliziune. Cand se fac cele mai multe accidente .

Profesorul cu cele mai multe tatuaje. Elevii lui au cosmaruri dupa ce ii vad fata

Un profesor cu extrem de multe tatuaje a reusit sa atraga atentia tuturor cu infatisarea pe care si-o schimba frecvent. Din pacate, elevii lui se tem de look-ul sau si au inceput sa aiba cosmaruri dupa ce barbatul si-a facut corneea neagra. Cel mai tatuat profesor de primara. Elevii au cosmaruri din cauza lui Sylvain .

Ilie Bolojan si Iulian Dumitrescu, presedintii de CJ ai PNL cu cele mai multe voturi

Partidul National Liberal si-a sporit zestrea de presedinti de Consilii Judetene. Poate surprinzator, doi noi veniti in functia de presedinte de CJ au obtinut cele mai multe voturi: primarul municipiului.

PSD castiga cele mai multe mandate de primar in Vaslui, dar pierde majoritatea in CL al municipiului

Desi PSD a reusit sa castige primaria municipiului Vaslui, social-democratii nu mai au majoritate in Consiliul Local, potirivit rezultatelor partiale. Astfel Vasile Paval PSD) se mentine pentru al.

Judetele care au inregistrat joi cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Unde a explodat numarul de cazuri

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza un numar extrem de mare de cazuri noi. Noutatea este insa ca inca doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Constanta.

FOTO Record Mondial: o admiratoare a lui Eminem este persoana cu cele mai multe tatuaje care infatiseaza un artist

Femeia de 35 de ani are 16 portrete ale rapperului American tatuate pe brate, picioare, piept si degetele de la maini.

Judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Bucurestiul se transforma in focar

Bucurestiul si-a batut de ieri pana astazi propriile recorduri negative in ceea ce priveste numarul de infectari cu virusul SARS-CoV-2 in 24 de ore. Judetul Iasi este pe locul II, iar Ilfov, ca si marti, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza un numar extrem de mare de cazuri noi. Judetul Cluj este pe locul II, iar Ilfov, pe locul III.

Topul zonelor cu cele mai multe infectari cu coronavirus. Bucurestiul a trecut de 17.000 de cazuri, dintre care 291 despistate in ultimele 24 de ore

Numarul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 125. 414 marti, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 470 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt internati 551 de.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )