Libnet.ro
UNICEF

14:30

Noua Casa: inca o banca si-a anuntat oferta, la pachet cu electrocasnice si asigurarea locuintei

Adevărul Adevărul,
Noua Casa: inca o banca si-a anuntat oferta, la pachet cu electrocasnice si asigurarea locuintei

Inca o banca si-a anuntat oferta pentru programul Noua Casa, in parteneriat cu retailerul de electrocasnice Flanco si asiguratorul EximAsig. continuă pe Adevărul

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Banca Romaneasca intra in programul Noua Casa cu beneficii de la Flanco si EximAsig

Banca Romaneasca primeste in toate unitatile sale cereri pentru credite in cadrul programului guvernamental Noua Casa si ofera solicitantilor beneficii suplimentare alaturi de partenerii sai - retailerulelectro-ITFlanco si compania de asigurari EximAsig, conform unui comunicat trimis redactiei.

Tot ce trebuie sa stii despre Noua Casa: ce dobanzi percep BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania sau CEC Bank

Programul guvernamental Noua Casa e cel la care apeleaza multi romani aflati in cautarea unei locuinte. Anul acesta, au aparut ceva schimbari, iar banci ca BRD, Raiffeisen, Banca.

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Capcanele programului Noua Casa. Cum puteti lua usor credit pentru o locuinta noua

Doar 8 din cele 13 banci incluse in programul Noua Casa au inceput sa primeasca dosarele celor care vor sa isi cumpere locuinta. Sunt conditii total schimbate fata de vechiul program Prima Casa, iar specialistii avertizeaza ca romanii pot ajunge sa se indatoreze mai mult decat isi pot permite.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )