Libnet.ro
UNICEF

17:30

OPINII Ghid european pentru recladirea Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Ghid european pentru recladirea Romaniei

Am declarat inca de la aparitia sa ca programul de guvernare Recladirea Romaniei este, din punctul meu de vedere, cea mai inspirata si corecta viziune asupra dezvoltarii noastre de care dispunem in acest moment. continuă pe Ziarul Bursa

Comisarul european pentru sanatate, avertisment pentru statele membre UE: Se impun masuri pentru a evita izolarea

Comisarul european pentru sanatate, Stella Kyriakides, a facut un nou apel catre statele membre in contextul in care pandemia de coronavirus se accelereaza peste tot in Europa. Avertisment de la.

Comisarul european pentru buget Johannes Hahn se intalneste, la Bucuresti, cu mai multi oficiali romani

Comisarul european Johannes Hahn, responsabil pentru buget si administratie, va efectua joi, 15 octombrie, o vizita la Bucuresti, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, citat de Agerpres. Cu aceasta ocazie, Johannes Hahn se va intalni cu prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, cu vice prim-ministru, Raluca Turcan, cu ministrul Finantelor Publice, Vasile-Florin Citu, si cu ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos. Temele de discutie ce vor fi abordate se refera la viitorul buget UE pe termen lung si la fondul de redresare si rezilienta, precum si la legislatia europeana referitoare la resursele proprii si la respectarea principiului statului de drept.

Comisarul european pentru buget si administratie, in vizita la Bucuresti

Comisarul european Johannes Hahn, responsabil pentru buget si administratie, se va afla joi la Bucuresti, conform Agerpres.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )