Libnet.ro
UNICEF

01:05

OTP Bank primeste cereri pentru Noua Casa 2021. La un credit de 221.000 lei, luat pe 30 de ani, rata e de 1013 lei

Hotnews Hotnews,
 OTP Bank primeste cereri pentru Noua Casa 2021. La un credit de 221.000 lei, luat pe 30 de ani, rata e de 1013 lei

OTP Bank Romania primeste cereri de creditare pentru achizitia de locuinte prin Programul Noua Casa, fiind una dintre bancile participante in editia de anul acesta a programului pentru care Ministerul de Finante a alocat un plafon de garantare de 1,5 miliarde lei. Banca ofera creditele prin programul Noua Casa, cu aceeasi rata a dobanzii ca anul trecut, respectiv marja fixa de 2% la care se adauga IRCC Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor). Acest tip de credit nu are comision de analiza sau de administrare lunara a dosarului, singurul comision fiind cel de gestiune pentru garantia acordata de stat, datorat catre FNGCIMM Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri). Acesta a fost redus la 0,3% in 2021 si se aplica anual la valoarea garantata de catre stat pentru creditul prin Programul Noua Casa. continuă pe Hotnews

OTP Bank finanteaza achizitia de locuinte prin Programul Noua Casa si in 2021

OTP Bank Romania primeste cereri de creditare pentru achizitia de locuinte prin Programul Noua Casa, fiind una dintre bancile participante in editia de anul acesta a programului pentru care Ministerul de Finante a alocat un plafon de garantare de 1,5 miliarde lei.

Locuinta prin Noua Casa? Ofertele detaliate de la 6 banci: salariul necesar, nivelul ratelor al DAE, costuri asociate. Plus cateva tips and tricks de la bancheri ca sa obtii mai rapid creditul

Cei care doresc sa faca un credit prin Noua Casa vor plati intre 1490 de lei lunar si 1539,36 lei, potrivit datelor colectate de HotNews. ro la bancile comerciale. E drept, atunci cand optati pentru un credit nu doar la nivelul ratei trebuie sa va uitati, ci si la perioada creditului, nivelul dobanzii sau la eventuale alte costuri asociate creditului. HotNews a trimis mai multor banci intrebari legate de nivelul minim al salariului care sa-ti permita achizitia unei locuinte in valoare de 70. 000 de euro, dar si nivelul ratei lunare si al dobanzii anuale efective. Azi oferim raspunsul primit de la reprezentantii Raiffeisen Bank. Am luat in calcul un credit de 235. 000 de lei pe o perioada de 30 de ani si faptul ca solicitantul nu are si alte obligatii lunare de plata care sa ii afecteze gradul de indatorare.

Ministrul Mediului, reclama pentru noua Dacia Spring: ce spune dupa ce a testat modelul electric

Ministrul Mediului a primit pentru teste noua Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni. Si-a impartasit apoi impresiile pe Facebook. Dacia Spring e primul model.

Curs BNR pentru 9 aprilie 2021. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care sunt cotatiile de azi si care a fost evolutia Indicelui ROBOR in ultima perioada! Ce se intampla cu cotatiile? Curs BNR pentru vineri, 9 aprilie 2021 Cursul indicat de Banca Nationala a Romaniei care a fost emis in ziua precendeta .

Curs BNR pentru 8 aprilie 2021. Leul se devalorizeaza din ce in ce mai mult

Desi ieri, la ultima cotatie leul a mai castigat teren in fata monedei europene, scaderea fiind cu -0. 0002, deprecierea leului continua. Astazi se va emite un nou curs BNR pentru 8 aprilie 2021 si vom vedea daca trendul este in scadere sau moneda europeana va creste din nou. Leul romanesc pierde tot mai mult teren .

Vladimir Putin, presedinte al Rusiei pana in 2036. Liderul de la Moscova si-a dat acceptul pentru noua lege

Vladimir Putin ar putea conduce Rusia inca 15 ani, adica pana in anul 2036, cand actualul presedinte va avea varsta de 84 de ani. Mana de Fier de la Moscova a semnat astazi documentul oficial,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )