Libnet.ro
UNICEF

05:30

PATRIA BANK: 183 milioane de lei pentru antreprenori in noul program IMM Invest 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRIA BANK: 183 milioane de lei pentru antreprenori in noul program IMM Invest 2021

Un nou plafon de 183 milioane de lei este disponibil la Patria Bank pentru antreprenorii care doresc sa acceseze finantare prin programul IMM Invest 2021. continuă pe Ziarul Bursa

CE Hunedoara ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru inchiderea minelor Lonea si Lupeni

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru suportarea cheltuielilor necesare inchiderii celor doua unitati miniere necompetitive din cadrul societatii, Lonea si Lupeni, arata un proiect de Hotarare a Guvernului, publicat in dezbatere de Ministerul Energiei.

DUPA O ORA DE TRANZACTIONARE Capitalizare bursiera de 45 milioane lei pentru Firebyte Games

Tranzactii de peste sase milioane de lei, cele mai mari de la BVB Actiunile Firebyte Games FRB), prima companie de gaming listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se tranzactionau la pretul de 1,28 lei dupa o ora de la deschiderea sesiunii bursiere, ceea ce confera emitentului o valoare de piata de circa 45,08 milioane de lei, cu 128% peste cea la care a fost inchis plasamentul privat din luna februarie a acestui an.

Ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru inchiderea minelor Lonea si Lupeni

Producatorul de energie Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei pentru suportarea cheltuielilor necesare inchiderii celor doua unitati miniere necompetitive din cadrul societatii, Lonea si Lupeni.

Transelectrica are de recuperat creante de 47,6 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricitatii

Transelectrica avea de recuperat, la data de 22 martie 2021, creante in valoare totala de 47,6 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricitatii, potrivit unui document postat pe site-ul companiei.

Investitii de peste 44 milioane de lei pentru modernizarea statiei de cale ferata Bartolomeu din Brasov. Ce presupune proiectul

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va investi 44,5 milioane de lei pentru modernizarea statiei de cale ferata Bartolomeu, proiect ce presupune imbunatatirea conditiilor de circulatie feroviara prin executia unor lucrari de infrastructura si suprastructura CF.

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, ar putea primi un ajutor de stat de 97,41 milioane lei arata un proiect de Hotarare a Guvernului, publicat in dezbatere de Ministerul Energiei. Fondurile ar.

Amenzi de 2.500 de lei pentru romanii de la bloc care comit aceasta greseala. Atentie mare!

Sunt amenzi mari pentru romanii care locuiesc la bloc si care comit urmatoarea greseala. Se pare ca cei din Constanta care isi usuca hainele in exteriorul blocului o sa fie amendat cu suma de 1. 000 de lei. Amenzi de 2. 500 de lei pentru romanii de la bloc care comit aceasta greseala De altfel, Primaria a .

BVB Tranzactii de 38 milioane lei, cu mult sub media anului

Scaderi pentru majoritatea indicilor Valoarea tranzactiilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in prima sesiune a saptamanii a fost de numai 38,3 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de 77,42 milioane de lei, in conditiile in care majoritatea pietelor europene au fost inchise, cu o ocazia Pastelui Catolic.

Largirea DN1, intre Comarnic si Predeal, va costa 3,6 milioane de lei. Cand se vor finaliza lucrarile

Reprezentantii CNAIR si oficiali din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii au semnat un contract de finantare in valoare de 3,6 milioane de lei pentru a mari capacitatea de circulatie pe DN1, intre Comarnic-Predeal, a anuntat marti CNAIR.

Purcari vrea sa acorde dividende de 26 milioane lei

Reactie pozitiva in piata pentru actiunile WINE Actionarii Purcari Wineries WINE) sunt convocati la data de 28 aprilie pentru adunarea de bilant, propunerea conducerii companiei fiind ca, din profiturile acumulate, suma de 26 milioane de lei sa mearga catre dividende, se arata in raportul producatorului de vinuri din Republica Moldova publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )