Libnet.ro
UNICEF

12:00

Robert Negoita, intrebat ce crede despre o conducere PSD formata din Dancila, Oprisan si Badalau: Pot sa ma abtin?

B1 B1,
Robert Negoita, intrebat ce crede despre o conducere PSD formata din Dancila, Oprisan si Badalau: Pot sa ma abtin?

Social-democratul Robert Negoita, primarul Sectorului 3 din Bucuresti, s-a abtinut sa raspunda atunci cand a fost intrebat de reporteri ce crede despre o conducere a PSD formata din Marian Oprisan, Viorica. continuă pe B1

Robert Negoita, acuzatii grave inaintea sedintei PSD: Guvernul a furat de la administratiile locale

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a atacat dur Executivul, pe care il acuza de furt. intrebat cum ar arata o echipa de conducere formata din Viorica Dancila, Marian Oprisan si Niculae Badalau,.

Robert Negoita, despre viitoarea conducere PSD: Un cosmar

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat joi inainte de sedinta Comitetului Executiv Nationa.

Robert Negoita, despre o formula Dancila - Oprisan - Badalau la conducerea PSD: Un cosmar!

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a declarat inaintea sedintei de Comitet Executiv ca o echipa formata din Viorica Dancila, Marian Oprisan si Nicolae Badalau ar fi un cosmar pentru conducerea PSD.

PSD e in clocot. Acuzatii grave aruncate intre liderii partidului. Robert Negoita: O formula de conducere Dancila, Oprisan, Badalau ar fi un cosmar

PSD e din nou in fierbere. Dupa rezultatul prost la alegerile europarlamentare si dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, social-democratii nu reusesc sa se inteleaga pe tema viitorului congres al partidului, unul.

PSD e in clocot. Liderii partidului se cearta pe data viitorului Congres. Robert Negoita: O formula de conducere Dancila, Oprisan, Badalau ar fi un cosmar

PSD e din nou in fierbere. Dupa rezultatul prost la alegerile europarlamentare si dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, social-democratii nu reusesc sa se inteleaga pe tema viitorului congres al partidului, unul.

Robert Negoita: Sansele PSD la prezidentiale sunt aproape nule. Sunt probleme grave in interior

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, luni, ca in interiorul PSD sunt probleme grave si exista o parere cvasiunanima ca sansele partidului sunt aproape nule la alegerile prezidentiale, avand in vedere modul cum a condus Romania in ultimii ani.

Dezvaluiri despre confruntarea Dancila-primari. Robert Negoita: Sumele de care am fost vitregiti in primele trei luni ale anului, vor fi restituite la rectificarea bugetara

Robert Negoita a facut dezvaluiri cu privire la discutiile pe care premierul le-a avut cu primarii. Negoita sustine ca sumele de care primariile au fost vitregite, vor fi restituite la rectificarea.

Cum i-a impacat Teodorovici pe primarii nemultumiti de bugete. Robert Negoita: Sumele de care am fost vitregiti in primele trei luni ale anului vor fi restituite la rectificarea bugetara (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si mai multi primari au discutat marti despre problemele cu bugetele pe care le au administratiile locale. La final, Robert Negoita,.

Negoita, intrebat despre o echipa Dancila-Oprisan-Badalau: Un cosmar

Robet Negoita, primarul sectorului 3, a catalogat drept un cosmar echipa formata din Dancila-Oprisan-Badalau, sustinand ca Executivul este cel care timp de trei luni a furat banii primariilor.

Negoita: Exista o parere cvasiunanima in interiorul PSD ca sansele la prezidentiale sunt aproape nule

Partidul Social Democrat are probleme grave in interior, a afirmat luni primarul sectorului 3, Robert Negoita, care a spus ca exista o parere cvasiunanima in interior ca sansele PSD sunt aproape nule la alegerile prezidentiale, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )