Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul Noua Casa. Care sunt normele si conditiile de acordare a creditelor

B1 B1,
Programul Noua Casa. Care sunt normele si conditiile de acordare a creditelor

Prima CasadevineNoua Casasi include doua plafoane: unul de 140. 000 euro si altul de 70. 000 euro. Avansul este si el flexibil, intre 5% si 15%, in functie de cati bani vrei sa iei de la. continuă pe B1

Ce ascundea Nicolae Ceausescu in casa. Romanii sunt inca uluiti de ce au gasit acolo

Fosta resedinta a familiei Ceausescu a fost deschisa publicului, incepand din anul 2016, dupa ce a fost renovata si reamenajata pentru a contura o imagine fidela a locului unde traiau Nicolae si Elena, impreuna cu cei trei copii ai lor: Valentin, Zoia si Nicu. Cladirea, aflata in proprietatea statului, era administrata de sectia Gospodaria a .

Vestea diminetii: scad ratele la credite pentru acesti romani. Care sunt conditiile?

Aproape de finalul verii, o veste importanta vine pentru numerosi romani. Are legatura directa cu ratele pe care le au de platit. Cand vine vorba de scaderea unor rate, aceasta are.

EXCLUSIV Care sunt cele mai bune investitii in perioada crizei COVID-19: Imobiliarele raman in Romania o zona de refugiu, avand in vedere ca exista potential de crestere

EXCLUSIV Specialistii sunt de parere ca pandemia de coronavirus a generat o criza ce va schimba profund economia mondiala. Pentru ca numarul cazurilor de COVID-19 este in continua crestere si s-a accentuat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )