Libnet.ro
UNICEF

11:30

Programul Prima Casa devine O familie, o cas a

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul Prima Casa devine O familie, o cas a

Ministerul Finantelor Publice MFP) propune printr-un proiect de act normativ modificarea Programului Prima cas a si redenumirea acestuia in Programul O familie,o cas a, astfel incat acest program guvernamental s a fie mai bine orientat spre caracterul social, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

PROGRAMUL PRIMA CASA. Schimbari pentru programul Prima Casa. Se vor impune limite de venit. Iata tot ce trebuie sa stii

Programul Prima Casa se schimba si se va numi O familie, o casa, conform unui proiect aflat in dezbatere publica. Proiectul vine si cu reguli noi, potrivit Ministerului.

Ministerul Finantelor vrea sa modifice programul Prima casa: Prag de venit de 4.500 de lei lunar si un pret maxim de achizitie a locuintei de 70.000 de euro

Ministerul Finantelor vrea sa modifice programul Prima casa, care se va numi O familie, o casa si va fi destinat familiilor cu venituri mici, urmand sa fie impuse un prag de venit pentru beneficiari si un pret maxim de achizitie a locuintei.

Ministerul Finantelor vrea sa modifice programul Prima casa

Ministerul Finantelor vrea sa modifice programul Prima casa, care se va numi O familie, o casa s.

Ministerul Finantelor vrea sa aduca modificari majore programului Prima casa pentru a-l face mai social. Despre ce propuneri este vorba

Ministerul Finantelor Publice propune modificarea Programului Prima casa si redenumirea acestuia in Programul O familie, o casa astfel incat acest program guvernamental sa fie mai bine orientat spre.

Eugen Teodorovici schimba Prima Casa. Care sunt noile conditii pentru a obtine o locuinta

Programul Prima Casa are si el parte de modificari. Romanii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta trebuie sa ia la cunostinta noile conditii. Ce arata actul normativ si cum se va numi de acum programul? Programul Prima Casa trece prin transformari Ministerul Finantelor propune transformarea programului Prima casa in O familie, o casa. Caracterul nou pe .

DOCUMENT Finantele revin cu proiectul de transformare a programului Prima casa in O familie, o casa

Ministerul Finantelor Publice propun completarea si modificarea Ordonantei privind implementarea programului Prima casa, fiind redenumit in programul O familie, o casa. Institutia a mai publicat un proiect in luna mai.

Programul Prima Casa se schimba! Nu va mai fi disponibil tuturor

Nu va mai exista Prima Casa. Creditul se va schimba total, chiar si denumirea si sa nu mai vorbim de conditii care vor diferite fata de cele de acum. Noua schimbare spune ca doar cei cu venituri.

ANAF a recuperat 23 milioane lei, din executarea celor care nu au putut sa plateasca ratele la creditele Prima casa

De la lansarea Programului Prima casa, in anul 2009, pana la finele lunii iulie 2019, au fost acordate 279. 179 garantii si promisiuni de garantare, in valoare totala de peste 24,87 miliarde lei, potrivit Ministerului Finantelor Publice MFP).

De la Prima Casa la O familie, o casa: ce modificari vrea sa aduca Ministerul Finantelor

Beneficiarii programului O familie, o casa nu vor putea avea un venit net lunar individual sau impreuna cu sotulsotia mai mare de 4. 500 de lei iar pretul de achizitie a locuintei este de maximum 70. 000 de euro, potrivit unui proiect de.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )