Libnet.ro
UNICEF

18:15

S-a lansat Programul National Casa Verde Fotovoltaice: in patru ore, s-a epuizat aproape jumatate din buget

B1 B1,
S-a lansat Programul National Casa Verde Fotovoltaice: in patru ore, s-a epuizat aproape jumatate din buget

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala a fost demarat,. continuă pe B1

Persoanele fizice pot incepe sa se inscrie in Programul Casa Verde Fotovoltaice

Persoanele fizice se pot adresa, de marti, instalatorilor in vederea inscrierii in Programul National Casa Verde Fotovoltaice, privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala, informeaza Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

A inceput programul Casa Verde: cum poti primi 20.000 de lei pentru a-ti instala panouri foto-voltaice

Persoanele fizice se pot adresa, de marti, instalatorilor in vederea inscrierii in Programul National Casa Verde Fotovoltaice, privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea.

incepe programul Casa Verde Fotovoltaice. Care sunt conditiile si cat este bugetul

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica a demarat marti, 10 septembrie, iar persoanele fizice se pot adresa instalatorilor in vederea inscrierii in program, anunta Ministerul mediului. Valoarea totala a finantarii acordate pentru acest program se ridica la aproximativ 656 milioane lei.

Programul Casa Verde, destinat persoanelor fizice, demareaza astazi

Noul Program Casa Verde, destinat instalarii de panouri fotovoltaice, incepe luni, 9 septembrie si se va adresa persoanelor fizice, ce pot deveni, astfel, si producatori de energie electrica.

incepe noul Program Casa Verde. Romanii pot primi 20.000 de lei

Noul Program Casa Verde, destinat instalarii de panouri fotovoltaice, incepe luni, 9 septembrie si se va adresa persoanelor fizice, ce pot deveni, astfel, si producatori de energie electric.

Programul Casa Verde. Conditii de inscriere pentru fotovoltaice

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )