Libnet.ro
UNICEF

01:05

Singura fabrica de soda din Romania isi va inchide portile

Adevărul Adevărul,
Singura fabrica de soda din Romania isi va inchide portile

CIECH Soda Romania, singurul producator de soda din Romania ramas in functiune, a anuntat marti ca a demarat programul de plecari voluntare la Ramnicu Valcea si ca este fortata sa continue pregatirile pentru oprirea productiei. continuă pe Adevărul

Mariana are 53 de ani si, de patru ani, sta pe strazile din Constanta. isi spune povestea, doar daca ai rabdare sa o asculti. Nu mai spera la o casa sociala, dar are doua lucruri pe care si le mai doreste

Mariana are 53 de ani si, de patru ani, sta pe strazile din Constanta. isi spune povestea dureroasa, doar daca ai rabdare sa o asculti. Tot calvarul ei a inceput dupa ce casa i-a luat foc. Nu i-a ma.

Marius Budai a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania. Decizia ministrului Muncii

Ministrul Muncii a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania dupa ce va fi introdus sistemul informatic care are menirea de a elimina birocratia din sistem. Marius Budai a precizat ca la nivelul Ministerului Muncii se discuta despre eliminarea cupoanelor de pensie, masura ce urmeaza a fi implementata treptat. Marius .

Vedete care au plecat definitiv din Romania. Au vandut tot si s-au angajat ca oameni simpli in strainatate

Celebritatea, pe langa benefiicele sale, este deseori si o greutate uriasa care apasa pe umerii vedetelor din intreaga lume, dar si a celor din Romania. E adevarat, la un alt nivel fata de cele din strainatate, persoanele publice de la noi s-au simtit constranse, la un moment dat, de imprejurari, statut, consecinte, fie obligatii, asa .

Prostitutia din Romania, in vizorul autoritatilor: ce se va schimba in hoteluri

Fenomenul prostitutiei din Romania a explodat in ultimii ani, iar autoritatile incearca sa gaseasca solutii pentru oprirea acestui trend ingrijorator. in Europa este mai usor sa inchiriezi o persoana pentru sex decat o masina furata!, a explicat directorul Agentiei impotriva traficului de persoane din Romania. in opinia lui Maximilian-Axel Nicolae, ar trebui sanctionate nu doar .

Vedete din Romania care au renuntat la viata mondena pentru a-l sluji pe Dumnezeu. Cum au devenit calugari si calugarite din cei mai indragiti actori

Au fost candva unele dintre cele mai apreciate si curtate vedete din Romania, dar azi, il slavesc pe Dumnezeu, fiecare din propriile motive si pacate. Constiinta este un arbitru mai obiectiv decat ai crede. La unele persoane, este atat de puternica, incat ii poate determina sa-si schimbe radical viata. Este cazul urmatoarelor vedete, care au .

300 de militari din Romania si Ucraina participa la exercitii pe Dunare

300 de militari din Romania si Ucraina participa la un exercitiu pe Dunare, in cadrul caruia vor fi .

Avionul de legatura IAR-90, un proiect abandonat de autoritatile comuniste din Romania (1968-1969)

In perioada Razboiului Rece triumfalismul gaunos era omniprezent in discursurile liderilor politici comunisti din Romania. Acestia au preluat de la omologii lor de la Moscova atat metodele de ascundere a adevarului fata de cetatenii tarii lor, cat si cele de raspandire a unor informatii greu de verificat si pe care propagandistii partidului unic din U. incercau sa le prezinte sub forma unor realizari colosale ale regimului comunist.

Festivalul George Enescu 2019 isi deschide portile: 2.500 de artisti, concerte timp de o luna

Festivalul International George Enescu 2019 isi deschide pe 1 septembrie portile, in Capitala, unde timp de aproape o lunamii de artisti vor concerta seara de seara. Lumea in.

Business report: Telekom scumpeste abonamentele din octombrie. Unele se dubleaza; Liberty Steel vrea sa investeasca 200 mil. euro la Galati. Perspectivele de crestere din Romania sunt mai bune decat in restul Europei

Taxe impotriva bicicletelor ieftine. China nu scapa de taxele europene pentru biciclete. Uniunea Europeana a prelungit cu inca 5 ani aplicarea taxelor pentru. Zacamantul din tara vecina care va transforma Europa intr-o putere mondiala. Si Romania isi redeschide minele pentru cel mai cautat metal al viitorului. Geologii au inceput sa exploreze dealurile din apropierea.

SOCANT. Pacienti cu handicap, inchisi in custi intr-un mare spital din Romania

Centrul de Resurse Juridice CRJ) avertizeaza ca la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, din judetu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )