Libnet.ro
UNICEF

20:02

BCR va acorda credite de peste 900 miloane de lei prin plafonul alocat in cadrul programului Noua Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR va acorda credite de peste 900 miloane de lei prin plafonul alocat in cadrul programului Noua Casa

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului. continuă pe Ziarul Bursa

BCR acorda de astazi credite Noua Casa. Simulare: Cat vei plati rata

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului.

Au crescut salariile! Ce romani au ajuns sa castige 7.900 de lei pe luna

Salariul mediu a crescut in luna iulie cu 8,1% fata de acceasi perioada a anului trecut, cu toate ca traversam o perioada de criza provocata de pandemia de COVID-19. Chiar si in aceste conditii, exista persoane care au ajuns sa castige aproape 8. 000 de lei pe luna, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Statistica .

Peste 900.000 de oameni au murit pana acum, din cauza coronavirusului. Topul tarilor cu cele mai multe decese

Peste 900. 000 de oameni si-au pierdut viata la nivel global pana acum, din cauza coronavirusului. in plus, numararea victimelor nu se opreste aici, deoarece autoritatile din toata lumea duc o lupta acerba cu o noua explozie de cazuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )