Libnet.ro
UNICEF

15:00

Casa Eficienta Energetic: Mii de romani s-au inscris pentru cei 15.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Casa Eficienta Energetic: Mii de romani s-au inscris pentru cei 15.000 de euro

Mii de romani s-au inscris pana in acest moment in cadrul programului Casa Eficienta Energetic pentru a intra in posesia primei de de 15. 000 de euro in vederea izolarii locuintelor, arata datele publicate de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP). continuă pe Adevărul

Programul Casa Eficienta Energetic 2020. Statul da 15.000 de euro pentru romani. Cum poti beneficia

Veste buna pentru aproape zece mii de romani. Ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a primi cate 15. 000 de euro de la stat, prin Programul Casa Eficienta Energetic 2020. Programul Casa Eficienta Energetic 2020 a inceput marti, 15 septembrie Ministerul Mediului a anuntat, marti, debutul Programului Casa Eficienta Energetic 2020, printr-un comunicat de presa. Programul .

Casa Eficienta Energetic: peste 6.000 de romani s-au inscris la stat pentru o prima de 15.000 de euro

Peste 6. 650 de romani s-au inscris pana in acest moment in cadrul programului Casa Eficienta Energetic pentru a intra in posesia primei de 15. 000 de euro in vederea izolarii locuintelor, arata datele publicate, pe Facebook, de Ministerul Mediului,.

9.000 de romani pot obtine cate 15.000 de euro pentru modernizarea casei. AFM a lansat, in sfarsit, aplicatia pentru Casa eficienta energetic

Ministerul Mediului, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), a lansat marti Programul de finantare Casa Eficienta Energetic, care are un buget de 430 de milioane de lei, iar aproximativ 9. 000 de proprietari de case isi vor putea eficientiza energetic locuintele.

De astazi se pot cere pana la 15.000 de euro pentru modernizarea locuintei, in cadrul programului Casa Eficienta Energetic

Incepand cu acest an, cei care vor sa creasca eficienta energetica a propriei locuinte vor putea cere de la stat aproximativ 15. 000 de euro, printr-un nou program de finantare, pentru a-si dota casa cu sisteme de incalzire, izolatie ori sisteme de iluminat mai economice, scrie avocatnet. ro. Pentru a putea obtine fondurile nerambursabile, cei interesati vor trebui sa indeplineasca o serie de conditii si sa depuna mai multe acte, inscrierile in program incepand chiar azi, dupa cum a anuntat, la inceput de august, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP).

Anuntul momentului de la Casa de Pensii. Mii de romani au beneficiat de asta

Anuntul momentului vine de la Casa de Pensii, iar mii de romani au beneficiat de asta. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat datele potrivit carora, la finalul lunii august, 9. 540 de romani beneficiau de pensie de serviciu, cu 205 persoane mai mult decat in iulie a anulul 2019. Casa de Pensii a facut anuntul .

Se dau bani de la stat! Toti romanii beneficiaza de 15.000 de euro pentru a face asta

Vesti bune pentru romani. Se dau bani de la stat prin programul Casa Eficienta Energetic. Toti romanii care vor aplica la acest program vor beneficia de 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza din punct de vedere energetic locuintele, informeaza un comunicat al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Programul poate fi accesat din data de 15 .

Se dau 15.000 de euro pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca acum pentru o locuinta eficienta energetic

Incepand de anul acesta, cei care vor sa creasca eficienta energetica a propriei locuinte vor putea cere de la stat aproximativ 15. 000 de euro, printr-un nou program de finantare. Astfel,.

15.000 de euro de la stat pentru eficienta energetica a casei: inscrierile erau programate sa inceapa marti, dar AFM nu a lansat aplicatia

Marti, 15 septembrie, ar fi trebuit sa inceapa inscrierile in programul Casa Eficienta energetic, prin care circa 9. 000 de proprietari pot obtine o finantare de 15. 000 de euro de la stat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )