Libnet.ro
UNICEF

13:31

Eugen Teodorovici, IRONIC la adresa protestatarilor: Poate cumpara si dansii titluri de stat. Cat vrea sa imprumute Guvernul de la populatie (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Teodorovici, IRONIC la adresa protestatarilor: Poate cumpara si dansii titluri de stat. Cat vrea sa imprumute Guvernul de la populatie (VIDEO)

In timp ce prezenta lansarea emisiunii de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului Tezaur, editia Centenar, ministrul Eugen Teodorovici a lansat, miercuri, cateva ironii la adresa protestatarilor si. continuă pe B1

Statul vrea sa imprumute 4 miliarde de lei de la populatie. Teodorovici, ironii adresa celor din Piata Victoriei: Poate cumpara si dansii titluri de stat

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a facut miercuri glume la adresa jurnalistilor si protestatarilor aflati in Piata Victoriei in timp el anunta lansarea emisiunii de titluri de stat pentru populatie Tezaur, editia Centenar.

Statul vrea sa imprumute 4 miliarde de lei de la populatie. Teodorovici, ironii la adresa celor din Piata Victoriei: Poate cumpara si dansii titluri de stat

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a facut miercuri glume la adresa jurnalistilor si protestatarilor aflati in Piata Victoriei in timp el anunta lansarea emisiunii de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului Tezaur, editia Centenar.

Eugen Teodorovici anunta o oferta spectaculoasa pentru toti romanii. Ce ofera Programul Tezaur 2018

Ministrul Eugen Teodorovici a lansat, cu ocazia Centenarului, prima etapa a programului de emisiuni de titluri de stat pentru populatie. Dorinta noastra este de a oferi persoanelor fizice un instrument de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )