Libnet.ro
UNICEF

15:30

ING Bank Romania a obtinut triplarea plafonului de garantare in cadrul programului IMM Invest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ING Bank Romania a obtinut triplarea plafonului de garantare in cadrul programului IMM Invest

ING Bank Romania a solicitat suplimentarea fondurilor alocate pentru sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii in cadrul programului IMM Invest, ca urmare a volumului ridicat de credite aprobate, care se apropia de maximumul plafonului initial. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2019 Profitul net al ING Bank Romania - 320 milioane lei, mai mic cu 17%

ING Bank Romania a inregistrat, in prima jumatate de an, venituri totale de 1,05 miliarde lei, crestere de 4%, potrivit unui comunicat al bancii. Acesta arata ca portofoliul de credite a ajuns la valoarea totala de 27,9 miliarde lei, inregistrand o crestere de 2%. Creditarea pentru persoane fizice a crescut mai rapid decat in cazul companiilor, ajungand la o pondere de 61% din intregul portofoliu, dupa cum au transmis reprezentantii institutiei bancare, precizand: Portofoliul de depozite a ajuns la o valoare totala de 41 de miliarde de lei, inregistrand o majorare de 24%, in contextul in care clientii au fost vizibil mai preocupati de solutiile de economisire. La ora actuala, peste 36% dintre clientii ING persoane fizice au un cont de economii.

Profitul ING Bank a scazut cu 17% in al doilea trimestru

ING Bank Romania anunta ca in al doilea trimestru din acest an, profitul brut a scazut cu 18% comparativ cu anul trecut, la 369 de milioane de lei, in timp ce profitul net s-a redus cu 17%, ajungand la 320 de milioane de lei. Potrivit bancii, veniturile totale au inregistrat o crestere de 4%, ajungand la 1,05 de miliarde de lei, conform unui comunicat trimis redactiei.

ING Bank a intermediat, alaturi de un consortiu de banci, prima emisiune de obligatiuni verzi a NEPI Rockcastle

ING Bank a fost implicata in prima emisiune de obligatiuni verzi emise de NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, cu o pozitie dominanta in Romania, Polonia si Slovacia.

Cum poti scoate bani din bancomat fara sa folosesti cardul. Precizarile ING Bank

Clientii persoane fizice ai ING Bank au la dispozitie optiunea de retragere de numerar din bancomatele bancii fara a folosi cardul, a informat banca, precizand si care sunt pasii de urmat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )