Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitie de 1 milion dolari pentru dezvoltarea competentelor digitale ale elevilor romni

Hotnews Hotnews,
 Investitie de 1 milion dolari pentru dezvoltarea competentelor digitale ale elevilor romni

Digitalizarea are un impact puternic pe piata muncii, la nivelul competentelor de care este si va fi nevoie in economie si in societate, in conditiile in care 90% dintre locurile de munca de astazi necesita deja un nivel de baza al abilitatilor digitale, arata initiatorii programului Alt Viitor, prin care anunta o investitie de 1 milion de dolari pentru dezvoltarea de competente digitale, cu focus pe programare, pentru circa 11. 000 de elevi. De asemenea, prin actiuni specifice, proiectul va creste nivelul de constientizare in ceea ce priveste noile tehnologii in randul a peste 160. 000 de copii, anunta oficialii companiei. continuă pe Hotnews

Coalitia pentru dezvoltarea Romaniei

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) prin intermediul Grupului de lucru pentru Infrastructura a facilitat, in data de 5 iunie, o dezbatere intre Ministrul Transporturilor, domnul Lucian Sova, si reprezentanti ai companiilor de constructii pentru a gasi impreuna posibile solutii pentru blocajele cu care se confrunta marile proiecte de infrastructura, conform comunicatului remis Redactiei.

Document. Propunerile Coalitiei pentru Dezvoltarea Romniei de modificare a Codului fiscal si a celui de procedura fiscala

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa opereze modificari in cadrul Codului Fiscal si a Codului de procedura fiscala din toamna. in acest sens, a anuntat mediul de afaceri si alte organizatii sa transmita propuneri pana pe 31 mai. Printre aceste organizatii se afla si Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) care a venit cu zeci de propuneri.

SUA reglementeaza criptomonedele: Autoritatile numesc primul sef pentru domeniul monedelor digitale

SUA adopta noi masuri pentru reglementarea criptomonedelor. Securities and Exchange Commission SEC) a numit-o pe Valerie A. Szczepanik drept primul consilier senior pentru activele digitale si inovatie. Aceasta.

Visa lanseaza un program de investitii de 100 milioane de dolari pentru startup-uri fintech

Visa lanseaza un program de investitii de 100 milioane de dolari si ofera conectare rapida si taxe mai mici pentru a ajuta startup-urile fintech aflate intr-un stadiu incipient sa se dezvolte.

SUA: Un stat plateste muncitorii cu pana la 10.000 de dolari pentru a se muta acolo. Care sunt conditiile

Statul Vermont din SUA a aprobat o noua legislatie prin care plateste pana la 10. 000 de dolari muncitorilor care vor sa se mute acolo si sa lucreze de la distanta. Persoanele eligibile pot primi pana la.

Achizitie de 7,5 miliarde de dolari pentru Github

Actiunile Microsoft au urcat astazi, dupa ce compania americana a anuntat achizitionarea Github, o platforma de dezvoltare de software cu 7,5 miliarde de dolari in actiuni, transmit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )