Libnet.ro
UNICEF

22:01

MFP lanseaza a doua emisiune de titluri de stat pentru populatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP lanseaza a doua emisiune de titluri de stat pentru populatie

Prima emisiune de astfel de titluri de stat a fost incheiata cu succes, volumul total de subscriere depasind 786 milioane lei * Emiterea titlurilor de stat pentru populatie va continua si in lunile urmatoare Ministerul Finantelor Publice lanseaza cea de-a doua emisiune de titluri de stat din cadrul Programului Tezaur - editia Centenar -, destinata exclusiv populatiei, anunta un comunicat al MFP. Titlurile de stat cu o valoare nominala de 1 leu, au scadenta la 3 ani si dobanda de 4,5%, iar veniturile aferente sunt neimpozabile. Titlurile pot fi cumparate de catre persoanele fizice rezidente care au implinit varsta de 18 ani la data efectuarii subscrierii, inclusiv de cele care au participat si la emisiunea anterioara, din luna iulie. Dobanda este anuala, platibila la termenele din prospectul de emisiune. continuă pe Ziarul Bursa

Finantele lanseaza a doua emisiune din Programul Tezaur, editia Centenar. Titluri de stat pentru populatie vor putea fi rascumparate inainte de scadenta

Ministerul Finantelor Publice lanseaza cea de-a doua emisiune de titluri de stat din cadrul Programului Tezaur - editia Centenar, destinata exclusiv populatiei. Titlurile au o valoare nominala de 1 leu, iar o modificare importanta adusa programului este ca ele vor putea fi rascumparate inainte de scadenta.

S-a anuntat cnd se cer ajutoarele de stat pentru firmele care fac investitii de min. 3 milioane Euro n Romnia

Guvernul a anuntat, joi, cand incepe sesiunea de depunere a cererilor de finantare prin care firmele private care fac investitii de minimum 3 milioane de euro pe proiect pot obtine ajutoare de stat de maximum 50% din cheltuielile eligibile, in noua schema privind investitiile cu imopact major.

Subventie de stat pentru un start-up de criptomonede din Australia

Statul Queensland din Australia a acordat o subventie de 100. 000 de dolari unui start-up care proiecteaza rute turistice pe care calatorii isi pot cheltui criptomonedele si ofera o platforma de plati cu monede digitale pentru comercianti, au anuntat oficialii australieni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )