Libnet.ro
UNICEF

11:01

Noua Casa 2020. Care sunt normele de aplicare ale programului, publicate in Monitorul Oficial

B1 B1,
Noua Casa 2020. Care sunt normele de aplicare ale programului, publicate in Monitorul Oficial

Normele de aplicare ale programului Noua Casa, varianta modificata a fostului program Prima Casa, au fost publicate in Monitorul Oficial, acesta devenind disponibil pentru romanii care vor sa-si. continuă pe B1

Curs BNR 31 august 2020. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de al BNR revin cu un nou curs valutar. Urmareste aici noile cotatii ale monedelor de circulatie internationala precum: lira sterlina, euro si dolarul american! Cu cat a crescut sau scazut euro azi, 31 august? Curs BNR pentru luni, 31 august Noile cotatii indicate de Banca Nationala a Romaniei urmeaza sa fie actualizate in .

Rezultate Loto 6 din 49, azi, duminica, 30 august 2020. Care sunt numerele castigatoare

Pentru a vedea in timp real tragerea Loto, trebuie sa urmaresti emisiunea Romanii au noroc, care va fi difuzata in direct, incepand cu ora 18:15, pe Romania TV. Cei care au cumparat bilete, cu siguranta vor fi nerabdatori sa afle care au fost numerele extrase. Numerele castigatoare. Loto 649, duminica 30 august 2020 Joker: +1, .

Horoscopul toamnei 2020. Ele sunt cele mai geloase zodii

Astrele indica noi experiente pentru cele 12 semne ale zodiacului. Cum stau nativii cu dragostea si care sunt cele mai geloase zodii? Horoscop 2020. Care sunt cele mai geloase zodii? Gelozia le este in sange! Iata mai jos care sunt cele mai geloase trei zodii ale horoscopului! Unele povesti de iubire se termina prematur de .

PSD vrea sa tranteasca programul Noua Casa: populism sau ingrijorari reale?

Guvernul a decis sa redenumeasca programul Prima Casa si sa vina cu noi prevederi, inclusiv dublarea plafonului pana la care poate garanta creditele. Noul program se numeste Noua Casa, dar.

Plangere penala impotriva lui Orban, Turcan si Anisie! Care sunt acuzatiile

Trei asociatii de elevi vor depune plangere penala impotriva premierului Ludovic Orban, al vicepremierului Raluca Turcan si al ministrului Educatiei, Monica Anisie. Elevii sunt din Bucuresti, Ilfov si Constanta, iar ei vor merge astazi la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Plangere penala impotriva lui Orban, Turcan si Anisie! Astfel, trei .

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

Executivul a transpus in Hotarare de Guvern recomandarile CNSU privind redeschiderea restaurantelor si institutiilor de cultura, de la 1 septembrie. Care sunt conditiile (VIDEO)

UPDATE, 31 august, ora 12:39: Executivul a adoptat o Hotarare de Guvern pentru modificarea si completarea anexei nr. 3 la Hotararea privind prelungirea starii de alerta incepand din 16 august 2020, precum si st.

Elevii de nota 10 primesc bani de la stat: cat de mare este suma si care sunt conditiile

In contextul pandemiei si circumstantelor dificile in care au avut loc examenele nationale din acest an, Ministerul Educatiei are o veste buna pentru elevii de 10. Cei care au dat examenul de.

Care sunt cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii

Este ziua Limbii Romane, e prilejul perfect sa ne reamintim ca felul in care vorbim este cartea noastra de vizita.

Rezerva Federala anunta o noua politica, prin care va permite un nivel mai ridicat al inflatiei, pentru a sustine piata muncii si economia SUA

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a anuntat joi o noua politica, prin care va permite un nivel mai ridicat al inflatiei decat in mod normal, pentru a sustine piata muncii si economia in ansamblul ei, relateaza CNBC.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )