Libnet.ro
UNICEF

10:30

Orban: Comisia Europeana aloca Romaniei 4 miliarde euro in plus, pentru munca flexibila si somajul tehnic

Adevărul Adevărul,
Orban: Comisia Europeana aloca Romaniei 4 miliarde euro in plus, pentru munca flexibila si somajul tehnic

Comisia Europeana a aprobat alocarea unei sume suplimentare de 4,099 miliarde euro pentru Romania, in cadrul programului SURE, pentru masuri precum munca flexibila si somajul tehnic, a declarat vineri premierul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana aloca 2,5 milioane de euro pentru pregatirea cadrelor medicale in vederea dobandirii de competente legate de terapia intensiva, in contextul pandemiei de Covid-19

In contextul pandemiei de coronavirus, Comisia Europeana aproba fonduri pentru pregatirea cadrelor medicale in vederea dobandirii de competente legate de terapia intensiva. Pregatirea acordata va asigura.

EXCLUSIV Comisia Europeana a respins solicitarea Romaniei ca plata avansului din subventiile APIA sa se efectueze mai devreme. Reprezentant al fermierilor: Dam vina pe UE, dar noi nu suntem pregatiti cu nimic

EXCLUSIV Comisia Europeana a respins solicitarea Romaniei ca plata avansului din subventiile de la Agentia de Plati si Investitie pentru Agricultura sa se efectueze mai devreme, potrivit unui anunt facut.

Comisia Europeana a aprobat o garantie romaneasca pentru imprumuturi de 62 de milioane euro pentru Blue Air

Comisia Europeana a aprobat o garantie romaneasca pentru imprumuturi in valoare de 62 de milioane de euro, menita sa despagubeasca Blue Air pentru daunele suferite ca urmare a pandemiei de COVID-19, informeaza Executivul comunitar, printr-un comunicat, conform Agerpres.

Comisia Europeana, injectie financiara pentru stimularea educatiei

Efectele pandemiei, inclusiv in domeniul educatiei, se combat cu bani foarte multi. Necesitatea de solutii inovatoare in domeniul predarii si invatarii este evidenta. Comisia Europeana a adoptat o revizuire a programului anual de lucru al Erasmus+ 2020, in urma careia au fost alocate alte 200 de milioane euro pentru a stimula educatia si formarea digitala si pentru a promova dezvoltarea competentelor si incluziunea prin creativitate si arte.

Comisia Europeana, discutii cu compania CureVac pentru achizitionarea unui potential vaccin anti-COVID-19

Comisia Europeana anunta ca a incheiat joi o serie de discutii preliminare cu CureVac pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19. Contractul avut in vedere cu societatea CureVac ar prevedea posibilitatea ca toate statele membre UE sa achizitioneze vaccinul, precum si sa il doneze tarilor cu venituri mici si medii sau sa il redirectioneze catre tari europene.

Comisia Europeana isi va mari rezerva de vaccinuri

Comisia Europeana a incheiat la data de 20 august 2020 o serie de discutii preliminare cu firma Cure.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana incheie o serie de noi discutii pentru garantarea unui viitor vaccin

Comisia Europeana a incheiat joi o serie de discutii preliminare cu CureVac pentru achizitionarea unui potential vaccin impotrivaCOVID-19. La 31 iulie, au avut deja loc o serie de demersuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )