Libnet.ro
UNICEF

12:15

[P] FNGCIMM, bilant al garantarii programului Prima casa

Hotnews Hotnews,
 [P] FNGCIMM, bilant al garantarii programului Prima casa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) a acordat peste 250. 000 de garantii si promisiuni de garantare persoanelor care au accesat Programul Prima Casa, de la debutul sau, in anul 2009, si pana in prezent. continuă pe Hotnews

Octavian Armasu: Prima Casa 2 va ajuta angajatii din sectorul bugetar sa-si procure o locuinta

Programul Prima Casa 2 are menirea sa ajute cetatenii din sectorul bugetar sa-si procure o locuinta. Dupa ce aplica la programul Prima Casa, bugetarii vor primi o compensatie lunara din partea statului. Declaratiile au fost facute de ministrul Finantelor, Octavian Armasu, in cadrul emisiunii Replica de la Prime TV, transmite IPN.

Colliers: Ar fi necesar un proiect de tipul Prima Casa pentru a impulsiona cererea de spatii de birouri

Pentru a impulsiona cererea de spatii de birouri ar fi necesar un proiect de tipul Prima Casa, aplicat acestui segment, prin care companiile de IT, de exemplu, chiriase in unitati rezidentiale ar fi motivate sa se mute in spatii de birouri,.

Vesti proaste pentru cine si-a luat credit Prima Casa. BNR a facut calculele

Gradul de indatorare in cazul imprumuturilor Prima casa este mai mare decat in cazul creditelor ipotecare standard, unde gradul de indatorare mediu ajunge la 42% in cazul clientilor care au contractat un astfel.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )