Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii pot imprumuta statul la dobanzi avantajoase si in luna septembrie

Adevărul Adevărul,
Romanii pot imprumuta statul la dobanzi avantajoase si in luna septembrie

Romanii pot subscrie incepand de marti, 1 septembrie 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati de 1, 2 si 3 ani, anunta Ministerul Finantelor. continuă pe Adevărul

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE: Programul Tezaur continua si in luna septembrie

Romanii pot subscrie incepand de marti, 1 septembrie 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati de 1, 2 si 3 ani, a anuntat luni Ministerul Finantelor Publice, conform Agerpres.

Romanii pot tranzita Ungaria chiar si dupa inchiderea granitelor la 1 septembrie

Cetatenii romani pot traversa Ungaria in continuare. Ministrul Afacerilor Externe ungar, Peter Szijjarto, a precizat ca regulile se schimba pentru cei care au Ungaria ca destinatie finala.

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

Raed Arafat, despre cum va fi luna septembrie: Are o incarcatura de riscuri mai mare!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre ce se va intampla din luna septembrie in contextul pandemiei de coronavirus.

6 solutii optime pentru revenirea copilului tau in colectivitate incepand cu luna septembrie

Colectivitatile de copii cresa, gradinita, scoala isi deschid larg portile in luna septembrie.

Cum va fi vremea in luna septembrie

Vremea va fi calda in luna septembrie, iar cantitatile de precipitatii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada, potrivit meteorologilor.

Meteorologii au publicat prognoza pentru luna septembrie. Cum va fi vremea la inceputul toammei

Toata luna septembrie va fi una calduroasa, cu temperaturi mai mari decat cele specifice perioadei, ploile nu vor lipsi, iar in prima saptamana din septembrie, cantitatile de apa vor fi chiar insemnate.

Raed Arafat: Ne asteptam ca luna septembrie si luna octombrie sa fie doua luni dificile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a precizat, vineri seara, ca lunile ce urmeaza septembrie si octombrie) vor fi dificile din punctul de vedere al riscului de infectare cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )