Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sapte companii s-au inscris la licitatiile din prima etapa a programului de modernizare a 47 statii de cale ferata

Adevărul Adevărul,
Sapte companii s-au inscris la licitatiile din prima etapa a programului de modernizare a 47 statii de cale ferata

Compania Nationala de Cai Ferate CFR a anuntat vineri ca sapte companii romanesti de specialitate au depus oferte in cadrul licitatiilor publice, organizate de companie, pentru intocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de statii de cale ferata. continuă pe Adevărul

Sapte companii romanesti s-au inscris la licitatiile pentru modernizarea a 44 gari

Sapte companii romanesti de specialitate au depus oferte in cadrul licitatiilor publice pentru intocmirea studiilor de fezabilitate pentru modernizarea a 44 statii de cale ferata, printre care Satu Mare, Baia Mare, Targu Jiu sau Mangalia. Cele 44 statii de cale ferata sunt incluse in programul Modernizarea a 47 de statii de cale ferata. Valoarea financiara estimativa pentru elaborarea studiilor de fezabilitate este de 16,5 milioane de lei, fara TVA.

VIDEO Europa League: Claudiu Keseru, desemnat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor

Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, a castigat titlul de jucatorul etapei in Europa League, dupa ce a inscris trei goluri in prima runda a grupelor competitiei continentale intercluburi.

Sapte companii, inscrise la licitatia pentru modernizarea statiilor CFR, printre care si gara Ciulnita

Sapte companii romanesti au depus oferte in cadrul licitatiilor publice organizate de compania nationala de cai ferate pentru intocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de statii de cale ferata, printre care si Ciunisa, din judetul Calarasi, incluse in programul privind modernizarea a 47 de statii de cale ferata, informeaza CFR SA.

Claudiu Keseru, declarat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor Ligii Europa

Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, a castigat titlul de jucatorul etapei in Liga Europa, dupa ce a inscris trei goluri in prima runda a grupelor competitiei continentale intercluburi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )