Libnet.ro
UNICEF

08:45

Senatul a adoptat propunerea prin care programul Prima casa devine O familie, o casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a adoptat propunerea prin care programul Prima casa devine O familie, o casa

Senatul a adoptat, in sedinta plenului de miercuri, propunerea legislativa pentru modificarea OUG 602009, astfel incat programului Prima casa i se atribuie un caracter social, acesta devenind O familie, o casa. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Prima Casa se modifica radical! Acte si conditii pentru o noua locuinta

Senatul a adoptat un proiect de lege care prevede modificarea si completarea OUG 602009 cu privire la masurile de implementare a programului Prima Casa. Proiectul a fost adoptat cu 72 de voturi pentru si 10 abtineri si urmeaza sa ajunga la Camera Deputatilor, care este for decizional in acest caz. Programul Prima Casa se modifica .

Programul Prima Casa devine O familie, o casa. Unda verde in comisia de buget

Au fost facuti primii pasi pentru ca programul Prima Casa sa fie transformat in programul O familie, o casa, dupa ce comisia de buget din Senat a avizat proiectul depus de senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Programul Prima Casa se schimba din temelie

Programul Prima Casa se schimba din temelie. Daca pana acum, la contractarea unui credit de maxim 60. 000 de euro, beneficiarii nu trebuiau sa fie casatoriti si nu aveau limita de v.

Programul Prima Casa se niseaza pe tinerele familii

Prima Casa 2020. Senatul a adoptat proiectul de lege pentru modificarea Programului Prima Casa.

Senatul a adoptat proiectul care atribuie un caracter social programului Prima Casa

Senatul a adoptat, in sedinta plenului de miercuri, propunerea legislativa pentru modificarea OUG 602009, astfel incat programului Prima casa i se atribuie un caracter social, acesta devenind O familie, o casa, scrie Agerpres.

Unda verde de la Senat. Prima Casa devine O familie, o casa

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de lege depus de senatorul PSD Eugen Teodorovici pentru transformarea programului Prima Casa in O familie, o casa.

Senatul a adoptat tacit proiectul prin care soferii pot alege perioada de suspendare a permisului

Senatul a adoptat tacit, luni, initiativa legislativa prin care soferii pot alege perioada de suspendare a permisului auto, potrivit faptei contraventionale pe care a savarsit-o, intr-un interval de un an de la data contraventiei.

S-a terminat: Adio, PRIMA CASA! Senatul tocmai a dat aviz favorabil

Comisia de buget-finante a Senatului a acordat, marti, aviz favorabil pentru proiectul inaintat de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, privind modificarile aduse Programului Prima Casa. Inclusiv numele.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Gaspeco L and D preia Panebo Gaz

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Gaspeco L and D SA preia compania Panebo Gaz SRL, pentru a stabili compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal, si va emite o decizie in termenele prevazute de lege, informeaza autoritatea pentru concurenta printr-un comunicat remis ieri.

Parca ar fi blestemata. Dramele prin care a trecut Natasa Raab, Coana Chiva din reclame, in afara de moartea sotului

Din pacate, vestea ca sotul i-a murit nu este singura incercare grea de care a avut parte Natasa Raab. Coana Chiva din reclame a tot incercat sa fie pozitiva si sa mearga mai departe, dar a avut de trecut peste cateva evenimente extraordinar de triste de-a lungul vietii. Care sunt dramele care au testat-o de-a .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )