Libnet.ro
UNICEF

05:15

Autoritatile vor prezenta in mai un proiect pentru introducerea unei taxe pe zona deseurilor de plastic

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile vor prezenta in mai un proiect pentru introducerea unei taxe pe zona deseurilor de plastic

Autoritatile urmeaza sa analizeze o eventuala taxa in privinta deseurilor de plastic, dar se incearca sa nu se puna toata povara pe umerii producatorilor, conform declaratiilor lui Tanczos Barna, ministrul Mediului. Potrivit acestuia, undeva pe la sfarsitul lunii mai vor avea propunerea formulata si in cursul lunii iunie trebuie sa faca transpunerea directivei. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Am prezentat un proiect pentru metroul de suprafata. Exista zone in Bucuresti care nu au inca metrou si care nu sunt bine conectate cu alte zone de interes din Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a anuntat ca a prezentat un proiect pentru reteaua de metrou de suprafata, iar initiativa are si acordul Ministerului.

Clotilde Armand vrea sa achizitioneze terenuri pe malul Lacului Straulesti pentru amenajarea unei baze de agrement

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea sa achizitioneze terenuri de circa 17. 000 mp pe malul Lacului Straulesti pentru amenajarea unei baze de agrement si a unor spatii verzi, in cadrul proiectului Promenada Verde.

Cel mai ambitios proiect pentru Romania: uzina de hidrogen pentru energie electrica

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a dezvaluit un plan ambitios pentru Romania: energie electrica obtinuta din hidrogen. Deocamdata, suntem in faza in care e elaborata strategia. Conform.

Scartaie usile la programul Noua Casa: de ce vor fi mai putini beneficiari anul acesta

Programul Noua Casa ar putea fi lansat si anul acesta, doar ca va fi diferit fata de anul trecut. intre altele, vor exista mai putini beneficiari. Programul Noua Casa - redenumit dupa Prima.

Sorin Cimpeanu, despre situatia in care s-ar reveni integral la invatamantul online: Lucrurile vor sta mai bine, dar nu suficient de bine Unde continua sa fie probleme (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca, in scenariul nedorit in care toate scolile ar trebui sa treaca la invatamantul online, situatia ar fi mai buna decat inainte de inceputul semestrului al do.

IN DATA DE 5 APRILIE Nuclearelectrica a convocat actionarii pentru aprobarea unei noi strategii de continuare a reactoarelor 3 si 4

Nuclearelectrica SNN), compania ce exploateaza cele doua reactoare nucleare de la Cernavoda, a convocat actionarii in data de 5 aprilie pentru aprobarea strategiei de continuare a proiectului unitatilor 3 si 4, potrivit convocatorului transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )