Libnet.ro
UNICEF

14:30

Costel Alexe anunta investitii de 75 de milioane de euro la aeroportul din Iasi. Proiectul ar urma sa fie gata in 2023

Adevărul Adevărul,
Costel Alexe anunta investitii de 75 de milioane de euro la aeroportul din Iasi. Proiectul ar urma sa fie gata in 2023

Pana in anul 2023, iesenii vor avea practic un nou aeroport, a declarat presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, duminica, in cadrul unei conferinte, precizand ca investitiile in acest proiect, nu vor depasi suma de 75 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Consiliului Judetean Iasi anunta investitii de zeci de milioane de euro la aeroport

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, a anuntat ca in urmatorii ani vor avea loc investitii de zeci de milioane de euro la aeroportul din Iasi, el precizand ca pana in 2023 iesenii vor avea practic un aeroport nou.

COSTEL ALEXE: Voi demonstra ca sunt nevinovat si ca nu am comis nicio ilegalitate

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, a declarat ca, daca va fi trimis in judecata intr-un dosar DNA referitor la fapte pe care le-ar fi comis cand era ministru al Mediului, va demonstra ca este nevinovat.

COSTEL ALEXE, DESPRE ANCHETA DNA IN CAZUL SAU: Nu exista vreun motiv pentru care eu sa ma suspend dintr-o functie aleasa

Seful Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, a declarat ca nu exista nici un motiv sa se suspende din functie, dupa ce DNA declansat urmarirea penala in cazul sau, precizand ca daca va fi trimis in judecata, isi va proba nevinovatia in fata instantei.

Costel Alexe, intrebat despre angajarile politice de la ABA Prut-Barlad: Daca acolo s-a comis vreo ilegalitate, cu siguranta se vor lua masuri

Liderul PNL Iasi, Costel Alexe, sustine ca daca la Administratia Bazinala de Apa ABA) Prut-Barlad, institutie condusa de liberalul Petru Avram, s-a comis vreo ilegalitate in cazul unor angajari, atunci Ministerul Mediului va lua masuri.

Seful CJ Iasi Costel Alexe, despre ancheta DNA in cazul sau: Nu exista vreun motiv pentru care eu sa ma suspend dintr-o functie aleasa

Seful Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, a declarat ca nu exista niciun motiv sa se suspende din functie, dupa ce DNA declansat urmarirea penala in cazul sau, precizand ca, daca va fi trimis in judecata, isi va proba nevinovatia in fata instantei.

Costel Alexe, la mai mult de o luna dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut autosuspendarea: Sunt nevinovat!

Costel Alexe este urmarit penal de DNA dupa ce ar fi pretins in mod direct tabla cutata, teava patrata, teava rectangulara si rulouri de tabla.

Nou fond de 200 milioane Euro pentru startup-uri IT est-europene, cu implicarea unui investitor roman

Earlybird Digital East Fund, in care este implicat si un investitor roman, a lansat un fond succesor de 200 de milioane de euro pentru finantarea startup-urilor IT din Europa Centrala si de Est, potrivit unui anunt postat joi pe LinkedIn.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )