Libnet.ro
UNICEF

12:00

Daniel Daianu: Regimul fiscal in Romania este profund inechitabil. Trebuie sa ne trezim la realitate

Hotnews Hotnews,
 Daniel Daianu: Regimul fiscal in Romania este profund inechitabil. Trebuie sa ne trezim la realitate

Regimul fiscal in Romania este profund inechitabil, din doua motive. Primul, are prea multe portite- va dau ca exemplu faptul ca de multi ani cota unica nu mai exista. Si al doilea motiv: favorizeaza concurenta fiscala neloial, a spus miercuri Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fisca, la o conferinta online organizata de FinMedia. Daianu a mai vorbit despre sifonarile de bani si risipirea resurselor in sectorul public. Sunt de notorietate! Asta a propos de ce se intampla in Valea Jiului. Ar trebui creat un proiect mare, care va fi sigur finantat de Comisie, pentru ca oamenii de acolo sa poata trai decent. Ar fi de nejustificat sa NU facem asa ceva, a mai spus miercuri Daianu. continuă pe Hotnews

Sebastian Chitosca, desfiintat la Survivor Romania: Este cel mai fals, un manipulator

Fanii lui Sebastian Chitosca sunt siderati. Sportivul a fost desfiintat in cadrul show-ului Survivor Romania. Acestuia i s-au adus critici imense. Unii din colegii sai ii atribuie vorbe foarte grele, iar cei de acasa cred ca totul e o strategie pentru a-l atinge psihic pe concurent. Sebastian Chitosca, desfiintat la Survivor Romania. Crititi uriase pentru .

O vedeta din Romania este insarcinata. Anuntul cuplului celebru de la noi din tara

O noua vedeta din tara noastra este insarcinata cu primul copil! Ea a anuntat pe retelele de socializare ca urmeaza sa devina mamica pentru prima data. O vedeta din Romania este insarcinata Larisa Udila este una dintre cele mai frumoase vedete din tara noastra. Ea s-a facut cunoscuta publicului larg la emisiunea Bravo, ai Stil, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )