Libnet.ro
UNICEF

12:30

MFP va imprumuta 300 milioane lei Comisiei de Prognoza pentru Fondul de Dezvoltare si Investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP va imprumuta 300 milioane lei Comisiei de Prognoza pentru Fondul de Dezvoltare si Investitii

Ministerul Finantelor Publice va imprumuta cu 300 de milioane de lei Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, pe o perioada de cinci ani, la o dobanda de 1% pe an, pentru constituirea sumelor necesare functionarii Fondului de Dezvoltare si Investitii, potrivit unui proiect de Hotarare publicat de CNSP. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Prognoza se pregateste sa imprumute primele 300 milioane lei, la o dobanda de 1% pe an

Fondul de Dezvoltare si Investitii, care in teorie este de 10 miliarde euro, dar nu va avea niciodata suma aceasta in cont, urmeaza sa primeasca primii bani, conform unui proiect al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), institutia care se va ocupa de acest instrument. Este vorba despre 300 milioane lei, pe 5 ani, la o dobanda de 1% pe an de la Ministerul Finantelor.

Comisia Prognoza vrea sa imprumute primele 300 milioane lei, desi, teoretic, ar dispune de 10 miliarde de lei

Fondul de Dezvoltare si Investitii, care in teorie este de 10 miliarde euro, dar nu va avea niciodata suma aceasta in cont, urmeaza sa primeasca primii bani, conform unui proiect al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), institutia care se va ocupa de acest instrument.

Comisia Prognoza vrea sa imprumute primele 300 de milioane de lei, desi, teoretic, ar dispune de 10 miliarde de lei

Fondul de Dezvoltare si Investitii, care in teorie este de 10 miliarde de euro, dar nu va avea niciodata suma aceasta in cont, urmeaza sa primeasca primii bani, conform unui proiect al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), institutia care se va ocupa de acest instrument.

Delgaz Grid aloca 45 milioane lei modernizarii retelei sale din Iasi

Pentru 2019-2028, tinta companiei este sa monteze peste 397. 000 de contoare, valoarea investitiilor fiind de circa 135 milioane lei Compania de distributie a energiei Delgaz Grid, parte a grupului E. ON Romania, a instalat la consumatori, prin programe succesive in valoare de aproximativ 127 de milioane de lei, un numar de circa 315. 000 de contoare inteligente, cele mai multe in judetele Bacau si Neamt, a transmis ieri societatea printr-un comunicat.

Soarta unei investitii din bani publici de 2,2 milioane de lei. Motivul incredibil pentru care o sala de sport sta inca inchisa la un an de la inaugurare

O sala de sport ultramoderna, construita pentru Liceul cu Program Sportiv din Botosani, sta de un an cu lacatul pe usa fiindca autoritatile locale nu au fost in stare, in tot acest acest timp, sa o racordeze la utilitati. Constructia salii a costat peste 2 milioane de lei si a fost realizata prin Compania Nationala de Investitii. in lipsa ei, elevii se antreneaza prin padure si pe strazi.

Farmec a ajuns in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Care au fost cei trei piloni de dezvoltare pe care a mizat compania

Farmec, producatorul clujean de cosmetice, si-a pastrat pozitia de lider in ultimii ani, inregistrand in medie cresteri anuale ale cifrei de afaceri cu 10%, ajungand in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Compania a vizat trei piloni de.

Vremea de Paste si 1 mai: ANM a schimbat prognoza pentru Romania. Care e starea meteo?

Intr-o saptamana, romanii ortodocsi vor sarbatori Pastele. Cu siguranta te intereseaza cum va fi vremea atunci, dar si pe 1 mai, cand va fi sarbatorita ziua muncii. Ultima saptamana a venit cu o vreme care nu a fost pe placul multor oameni. Lucrurile se vor schimba insa. ANM a facut cel mai asteptat anunt si [] .

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 695 milioane de lei, la o dobanda de 3,8% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark cu maturitatea reziduala la 30 de luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 695 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 695 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 30 de luni, la un randament mediu de 3,8% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vremuri grele pentru Complexul Energetic Oltenia: Si-a bugetat, pentru 2019, venituri cu peste 450 milioane lei mai mici decat cele programate anul trecut

Complexul Energetic Oltenia, companie cu 13. 000 de angajati, si-a programat pentru 2019 venituri cu mult in scadere fata de anul trecut, dar si un profit brut de doar 1 milion de lei, potrivit proiectului de buget al companiei. insa, cifrele din bugetul de venituri si cheltuieli ale CE Oltenia sunt adesea departe de realitate. De exemplu, anul trecut, a fost estimat un profit de 70 milioane de lei, insa a obtinut o pierdere record de aproape 1 miliard de lei, dupa cum arata presa gorjeana.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )