Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministerul Finantelor va face controale pe zona taxei de clawback din sanatate si a redeventelor petroliere

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Finantelor va face controale pe zona taxei de clawback din sanatate si a redeventelor petroliere

Ministerul Finantelor Publice MFP) si Ministerul Sanatatii ar fi identificat o reglementare insuficienta a controlului modului de respectare a fundamentarii, declararii si virarii contributiilor trimestriale prevazute Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 772011 privind stabilirea unor contributii pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii. Adica la taxa pe clawback. in acest sens, cele doua institutii au creat un proiect de Ordonanta prin care Ministerul Finantelor sa efectueze controlul modului de respectare a fundamentarii declararii contributiei trimestriale. continuă pe Hotnews

Cresc salariile la Ministerul Finantelor. Un plus de 15% pentru conditii vatamatoare

Intr-o Ordonanta privind reforma in domeniul sanatatii, publicata vineri in Monitorul Oficial, a fost introdusa o prevedere, care initial se afla in proiectul care prevedea introducerea taxei pe zahar si reducerea numarului de secretari de stat. Este vorba despre cresterea salariilor angajatilor din Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, se introduce sporul pentru conditii vatamatoare, prezent si in alte institutii de stat, care adauga 15% la salariu.

Hotnews: Salariile din Ministerul Finantelor cresc cu un spor de 15% pentru conditii vatamatoare

Intr-o Ordonanta privind reforma in domeniul sanatatii, publicata vineri in Monitorul Oficial, Ministerul Finantelor a introdus o prevedere care introduce sporul pentru conditii vatamatoare, prezent si in alte institutii de stat, care adauga 15% la salariu.

Cresc salariile pentru angajatii din Ministerul Finantelor. Cum justifica Guvernul sporul de 15% proaspat introdus

Un spor pentru conditii vatamatoare va adauga 15% la salariile angajatilor din Ministerul Finantelor Publice MFP), dupa ce o Ordonanta privind reforma in domeniul sanatatii a fost publicata vineri in Mo.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )