Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect adoptat de Camera Deputatilor: Firmele ar putea amana plata amenzilor pana la o decizie a instantei

B1 B1,
Proiect adoptat de Camera Deputatilor: Firmele ar putea amana plata amenzilor pana la o decizie a instantei

Operatorii economici care sunt amendati de institutiile de control ale statului, inclusiv ANAF, si se simt nedreptatiti se pot adresa instantelor si, pana la pronuntarea unei decizii definitive, respectivele. continuă pe B1

Proiect adoptat de deputati: Firmele ar putea amana plata amenzilor pana la solutionarea in instanta

Camera Deputatilor a adoptat, in calitate de prim for legislativ sesizat, un proiect de lege prin care operatorii economici sa poata amana executarile din partea institutiilor statului, pentru eventuale datorii, penalitati de intarziere sau amenzi, pana la solutionarea contestatiilor in instanta, potrivit Mediafax.

Proiect adoptat de Camera Deputatilor: Firmele ar putea amana plata amenzilor pana la o decizie a instantei

Operatorii economici care sunt amendati de institutiile de control ale statului, inclusiv ANAF, si se simt nedreptatiti se pot adresa instantelor si, pana la pronuntarea unei decizii definitive, respectivele.

Companiile ar putea amana plata amenzilor pana la solutionarea in instanta

Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, propunerea legislativa potrivit careia operatorii economici care se simt nedreptatiti de dispozitiile impuse de institutiile de control ale statului, inclusiv ANAF, pot formula plangeri la instantele.

Camera Deputatilor vrea sa cumpere 15 masini, model 4x4, in valoare de peste un milion de lei: Masinile Dacia Logan nu mai satisfac cerintele institutiei

Camera Deputatilor vrea sa cumpere, prin licitatie deschisa, 15 autoturisme 4x4, suma maxima pentru achizitie fiind de 1. 974 lei, echivalentul a circa 240. 000 de euro. Parcul auto al Camerei are 104 autovehicule, cumparate in anii 2005, 2013 si 2016, potrivit unui anunt publicat in SEAP, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )