Libnet.ro
UNICEF

19:15

PROIECT Cei acuzati de frauda cu fonduri europene ar putea scapa de corectii, in anumite conditii

Adevărul Adevărul,
PROIECT Cei acuzati de frauda cu fonduri europene ar putea scapa de corectii, in anumite conditii

Un proiect de ordonanta pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, gestionat de Rovana Plumb, aduce o serie de modificari Legii din 2011 astfel incat persoanele responsabile de proasta gestionare a fondurilor europene sau care au sustras astfel de fonduri sa poata scapa mai usor de responsabilitate. continuă pe Adevărul

Camera de Comert cere demisia sefului pe Bucuresti, Sorin Dimitriu, condamnat pentru o frauda cu fonduri europene

Biroul de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a cerut joi, in mod public, demisia de onoare a dlui Sorin Petre Dimitriu din functia de Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, dupa ce acesta a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar privind o frauda cu fonduri europene.

Un centru scolar pentru copii cu deficiente din Buzau intra in reabilitare cu fonduri europene

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Buzau, unde invata sute de elevi cu deficiente din judet, va fi reabilitat cu fonduri europene. Cunoscut in trecut ca Scoala Ajutatoare de Baieti, centrul din municipiul Buzau va fi reabilitat la standarde ultra-moderne, printr-o investitie pe peste 3 milioane de euro.

Cum ar putea scapa Cristi Borcea de inchisoare

Cristi Borcea s-a predat politiei si se intoarce la inchisoare. Condamnat la cinciani de inchisoare, in dosarul retrocedarii terenurilor de la malul marii, Borcea ar putea scapa insa dupa o luna, do.

Site-ul ANAF si cel pentru fonduri europene intra n mentenanta

Site-ul ANAF, folosit la depunerea online a unor declaratii de impozite, si site-ul MySMIS2014, utilizat de aplicantii la fondurile europene sa depuna proiecte, intra in mentenanta si vor avea intreruperi in anumite intervale, anuntate oficial de autoritati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )