Libnet.ro
UNICEF

21:45

Romania va primi aproape 600 de milioane de euro de la UE pentru a imbunatati capacitatea de raspuns la dezastre

Adevărul Adevărul,
Romania va primi aproape 600 de milioane de euro de la UE pentru a imbunatati capacitatea de raspuns la dezastre

Comisia Europeana a aprobat joi finantarea din Fondul de coeziune a unui proiect in valoare de 578,4 milioane de euro pentru imbunatatirea capacitatii Romaniei de raspuns la dezastre. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

Guvernul aloca 100 milioane euro pentru ca firmele din HORECA sa poata instala panouri fotovoltaice

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, relateaza Mediafax.

875 de milioane de euro de la UE pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana aproba un ajutor de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii de porci si pasari din Romania

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat doua scheme de ajutor introduse de Romania, cu un buget total de aproximativ 229,4 milioane lei 47,7 milioane euro) destinate sprijinirii companiilor active in sectoarele cresterii porcilor si pasarilor, care au fost afectate de pandemia de coronavirus, conform Agerpres.

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a .

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului.

UE aproba schemele de ajutor de stat de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii romani de porci si pasari

Comisia Europeana a aprobat doua scheme de ajutor de stat din Romania, cu un buget total de 47,4 milioane de euro aproximativ 229,4 milioane de lei), pentru a sprijini companiile active in sectoarele de crestere a porcilor si pasarilor de curte care sunt afectate de pandemia de coronavirus.

Se dau 500 de euro pentru profesori. Cum se obtin banii

Initiativa in Parlament: cadrele didactice sa primeasca bonus 500 de euro, pe modelul medicilor. Sunt extrem de expusi in aceasta perioada odata cu deschiderea scolilor. Profesorii ar urma sa primeasca bonus de 500 de euro Profesorii si personalul auxiliar din invatamant ar putea primi bonus de 500 de euro pentru ca vor fi expusi in .

Finantare de 12,5 milioane de euro pentru al doilea bloc din noul cartier de turnuri rezidentiale din Timisoara

Wallberg a obtinut finantarea pentru Tower Two - al doilea turn rezidential, cu un regim de inaltime de 16 etaje, din ansamblul XCity Towers.

IN LUNA AUGUST Rezervele internationale ale BNR se situau la nivelul de 41.265 milioane euro

La 31 august 2020, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35. 768milioane euro, fata de 36. 249 milioane euro la 31iulie 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )