Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romgaz si Petrom se prabusesc pe bursa din cauza unei posibile plafonari a pretului la gaze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romgaz si Petrom se prabusesc pe bursa din cauza unei posibile plafonari a pretului la gaze

Pretul maxim de vanzare a gazelor naturale din productia interna la producatori ar putea fi plafonat la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021, potrivit unui proiect de hotarare publicat de Ministerul Finantelor Publice. Actiunile Romgaz SNG) si Petrom. continuă pe Wall-Street Ro

Panica in Belgia. Spatiul aeriana fost inchis din cauza unei probleme

Autoritatea aeronautica belgiana a dispus, joi dupa-amiaza, inchiderea in totalitate a spatiului aerian al Belgiei din cauza unei probleme tehnice, informeaza postul RTBF. Masura a inceput sa fie aplicata.

Scene incredibile in Galati: Bataia generala in plina strada din cauza unei programari la frizerie (VIDEO)

Bataie teribila in plina strada, dintr-un motiv banal. Mai multi tineri s-au incaierat intr-un cartier din Galati, dupa ce un barbat nu a stat la rand la frizerie. Nervosi, clientii au inceput rafuiala,.

UPDATE Spatiul aerian belgian se redeschide progresiv, dupa ce a fost nchis din cauza unei probleme informatice

UPDATE 19:20 Spatiul aerian belgian se redeschidea progresiv in jurul orei 18,00 16,00 GMT), problema informatica ce a antrenat inchiderea sa la putin timp dupa ora 16,00 14,00 GMT) fiind rezolvata, a anuntat Belgocontrol, citata de AFP.

Bursa din Vietnam, victima razboiului comercial SUA-China

Economia si piata actiunilor din Vietnam se numara printre primele victime din Asia ale razboiului comercial dus de presedintele Statelor Unite, Donald Trump, cu China, in conditiile in care mica tara dependenta de export se numara printre partenerii comerciali de top ai ambelor state, potrivit todayonline. com.

Trump, naintea ntlnirii cu Putin: Relatia cu Rusia nu a fost niciodata mai rea din cauza stupiditatii SUA

Cu doar cateva ore inainte de intalnirea cu presedintele rus Vladimir Putin, Donald Trump a calificat relatia SUA-Rusia ca fiind cea mai rea din istorie dand vina pe nesabuinta si stupiditatea de care ar fi dat dovada americanii in ultimii ani.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )