Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sindicalistii spun ca Guvernul ingheata sporurile bugetarilor, in 2019. Reactia fostului ministru al Muncii

Antena3 Antena3,
Sindicalistii spun ca Guvernul ingheata sporurile bugetarilor, in 2019. Reactia fostului ministru al Muncii

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor transmite printr-un comunicat de presa ca Guvernul Dancila pregateste un proiect de OUG pentru inghetarea salariilor bugetarilor in. continuă pe Antena3

Guvernul plafoneaza indemnizatiile si sporurile bugetarilor, ca sa aiba bani pentru pensii. Ce venituri sunt afectate

Guvernul va adopta in sedinta de vineri un act normativ prin care toate indemnizatiile cu caracter reparatoriu acordate bugetarilor vor fi plafonate la nivelul din 2018, mentionand ca, in caz contrar, va fi depasit deficitul bugetar asumat si nu vor fi suficienti bani pentru majorarea pensiilor.

Guvernul ingheata pensiile si promite dezghetarea lor inainte de alegeri!

Guvernul nu mai poate masca impasul in care se afla, respectiv criza de bani! Anunta printr-un proiect de OUG ca, daca nu se iau masuri de urgenta, deficitul bugetar in anul 2019 va depasi pragul de 3% din PIB prevazut de Tratatul privind functionarea.

Guvernul Dancila: Salariile bugetarilor, iNGHETATE in 2019 - Proiectul este deja pe circuit si confirma ceea ce se stia desi n-a fost comunicat oficial

Imediat dupa Ziua Nationala, Guvernul da iar semne ca nu mai sunt bani la buget. Dupa ce limitele bugetare transmise de catre Ministerul Finantelor Publice ordonatorilor principali de credite ne indica o.

Guvernul ingheata angajarile la stat in toata tara

Cei care sperau sa obtina un post bine platit de bugetar, in urmatoarea perioada, pot sa isi ia gandul de la acest lucru. Guvernul nu va permite angajari noi la stat, anul viitor, nici in administratia publica centrala si nici in institutiile publice locale.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )