Libnet.ro
UNICEF

20:45

Termenul de depunere a Declaratiei Unice a fost prelungit

Adevărul Adevărul,
Termenul de depunere a Declaratiei Unice a fost prelungit

Un proiect de ordonanta de urgenta pentru prelungirea termenului de depunere a Declaratiei Unice a fost aprobat in sedinta de joi a Executivului, la solicitarea Ministerului Finantelor. Motivul invocat a fost functionarea cu intreruperi a serviciului Spatiul Privat Virtual, din cauza infrastructurii IT invechite a ANAF. continuă pe Adevărul

Guvernul ar putea aproba prelungirea termenului de depunere a Declaratiei Unice

Un proiect de ordonanta de urgenta pentru prelungirea termenului de depunere a Declaratiei Unice va fi discutat in sedinta de joi a Executivului.

Guvernul a prelungit termenul de depunere a DECLARATIEI UNICE: Care este noua data limita

UPDATE:Guvernul a prelungit joi prin ordonanta de urgenta termenul de depunere a declaratiei unice pana pe 31 iulie, a anuntat purtatorul de cuvant Nelu Barbu, la finalul sedintei de guvern.

Surse: Guvernul va prelungi termenul de depunere a DECLARATIEI UNICE: Care este noua data limita

Guvernul ia in calcul prelugirea termenului de depunere a declaratiei unice. in sedinta dwe joi a executivului s-au discutat despre un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care termenul de depunere a.

Guvernul vrea sa amane termenul de depunere a declaratiei unice

Guvernul vrea sa amane termenul de depunere a declaratiei unice, potrivit unor surse guvernamentale. Aceasta trebuia depusa pana in data de 16 iulie, dar termenul de depunere a declaratiei unice va fi prelungit.

Guvernul prelungeste pana pe 31 iulie termenul de depunere a declaratiei unice

Guvernul a decis, in sedinta de joi, prelungirea pana la 31 iulie a termenului limita pentru depunerea declaratiei unice privind impozitul pe venit, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu.

Luni, 16 iulie, termenul limita pentru depunerea Declaratiei Unice, cu bonificatie

Termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice este luni, 16 iulie, potrivit Administratiei Finantelor Dambovita.

Site-ul ANAF a picat, cu doar cateva zile inainte de data limita pentru depunerea Declaratiei Unice

Site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) nu functioneaza sau functioneaza foarte greu, desi in cateva zile contribuabilii au termen limita pentru depunerea Declaratiei Unice.

UPDATE Guvernul a decis prelungirea termenului pentru depunerea Declaratiei unice, pna pe 31 iulie

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, o ordonata de urgenta prin care a fost prelungit, pana pe 31 iulie, termenul de depunere a declaratiei unice de catre contribuabili, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )