Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agricultura va primi 7,25 miliarde de euro pentru doua proiecte majore

Adevărul Adevărul,
Agricultura va primi 7,25 miliarde de euro pentru doua proiecte majore

Doua proiecte majore din agricultura vor fi finantate cu 7,25 miliarde de euro, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros. continuă pe Adevărul

Guvernul Orban a acceptat alocarea a 7,25 de miliarde de euro pentru agricultura

Guvernul Orban a acceptat alocarea a 7,25 de miliarde de euro pentru agricultura, a anuntat, duminic.

Guvernul a aprobat imprumutul de 4,1 miliarde euro de la UE prin SURE

Guvernul a aprobat joi, prin Ordonanta de Urgenta, acordul de imprumut intre Uniunea Europeana, in calitate de Creditor si Romania, in calitate de imprumutat, in valoare de 4. 587 EUR, semnat la Bucuresti, la 8 octombrie 2020 si la Bruxelles, la 19 octombrie 2020. Practic, prin acest acord, Romania imprumuta de la Uniunea Europeana 4,1 miliarde euro in cadrul instrumentului european de sprijin temporar pentru atenuarea riscurilor de somaj intr-o situatie de urgenta ca urmare a aparitiei epidemiei de COVID-19 SURE).

TOP aplicanti la microgranturile de 2.000 Euro pentru firme, PFA, ONG, CMI. Bucuresti si judetul Cluj conduc

Municipiul Bucuresti si judetul Cluj conduc topul national la numarul de aplicanti pentru microgranturile de cate 2. 000 de euro fiecare destinat microintreprinderilor, PFA, ONG si cabinetelor medicale individuale, in cadrul schemei de ajutoare de stat in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru iesirea din criza.

A inceput sesiunea de aplicare la Masura 2 - ajutoare de 2.000-150.000 Euro pentru firme si ONG

Firmele mici si mijlocii IMM) si ONG-urile eligibile au inceput, joi, de la ora 10. 00, sa aplice la granturile de capital de lucru de cate 2. 000 de euro din Masura 2 a schemei de ajutor de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru redresare din criza COVID, sustinute din fonduri europene.

OROS: Guvernul si premierul au acceptat ca 7,25 de miliarde de euro sa fie destinati agriculturii

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul Romaniei si premierul Ludovic Orban au acceptat alocarea a 7,25 de miliarde de euro pentru agricultura, conform Agerpres.

Comisia Europeana a emis obligatiuni in valoare de 17 miliarde euro

Comisia Europeana a emis doua obligatiuni cu scadenta peste 10, respectiv 20 ani, pentru finantarea .

Spania instituie stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, in aceeasi zi in care si Italia a inasprit restrictiile Premierul spaniol vrea starea de urgenta pana in mai

Spania decreteaza stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, informeaza euronews. Premierul spaniol Pedro Sanchez a spus ca va cere aliatilor din Parlamentui sa sprijine prelungirea starii de urgenta pentru sase luni, pana in luna mai, relateaza Reuters. Potrivit lui Sanchez, calatoriile intre regiuni vor fi interzise conform regulilor impuse de starea de urgent, iar fiecare regiune va fi sub carantina nocturna. Nou record mondial de cazuri pentru a treia zi la rand OMS).

Noi finantari de 150 milioane Euro pentru startup-uri europene de tehnologie, de la un investitor al FlixBus

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 150 de milioane de euro, lansat, in Germania, de catre o firma de venture capital care a finantat anterior si platforma de transport FlixBus, prezenta si in Romania.

Finantari totale de 1,5 milioane euro, pentru startup-urile inovatoare in domeniul sanatatii

S-a dat startul inscrierilor in competitia de startup-uri IT cu proiecte in domeniul sanatatii EIT Health RIS Innovation Call. Proiectele castigatoare primesc finantari totale de pana la 1,5 milioane de euro. in editiile anterioare, 6 proiecte din Romania au fost premiate. Cine se poate inscrie si cu ce idei de afaceri au venit aceste startup-uri.

Franta extinde starea de urgenta sanitara pentru doua treimi din populatie: Al doilea veal este in plina desfasurare. Situatia e foarte grava

Franta si-a extins joi, la aproximativ doua treimi din populatie, starea de urgenta sanitara, iar ministrul belgian de externe a fost internat in terapie intensiva cu COVID-19, pe masura ce al doilea val de pa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )