Libnet.ro
UNICEF

16:00

UE investeste 118 milioane de euro in 10 proiecte-cheie de transport din Romania

B1 B1,
UE investeste 118 milioane de euro in 10 proiecte-cheie de transport din Romania

Comisia Europeana anunta ca UE sprijina redresarea economica a statelor membre prin injectarea a aproape 2,2 miliarde de euro in 140 de proiecte-cheie in transport. in cazul Romaniei, 118 milioane de euro vor. continuă pe B1

Uniunea Europeana aloca Romaniei 118 milioane de euro pentru 10 proiecte de transport. Lista proiectelor selectate

UE investeste aproximativ 118 milioane de euro in 10 proiecte-cheie de transport - aproape 49 de milioane de euro pentru modernizarea liniei de cale ferata Gara de Nord Bucuresti Aeroportul International Henri Coanda, a informat joi Comisia Europeana.

Cum va arata strada de 9,35 milioane de euro. Cate statiide transport public inteligente vor fi infiintate

Contractul pentru modernizarea celei mai mari artere rutiere care traverseaza Calarasiul, un proiect cu finantare europeana in valoare de 9,35 milioane de euro, se afla in faza licitatiilor. Documentatia de proiectare, executie si asistenta tehnica a fost transmisa catre SEAP.

Fonduri europene in valoare de 41,28 milioane de euro, atrase pentru investitii pe malul Borcei

In domeniul fondurilor europene nerambursabile, Primaria Municipiului Calarasi are in prezent semnate 21 de contracte de finantare in valoare de 41,28 milioane euro, aflate astazi, 14 iulie 2020, in diverse stadii de implementare, si urmand, ca in cel mai scurt timp aproximativ 4 luni) sa semneze inca 9 contracte de finantare in valoare totala de 10,8 milioane euro.

Mostenirea lui Dragnea: cum a ajuns Romania sa plateasca o amenda de 3 milioane de euro. La mijloc: Teldrum

Comisia Europeana a obligat Romania la plata unei amenzi de 3. 000 de euro pentru implementarea cu intarziere a Directivei UEprivind spalarea banilor. Tergiversarea a fost orchestrata de Liviu Dragnea in timpul guvenarii PSD, la mijloc fiind celebra firma Teldrum, sustin surse politice pentru Adevarul. Printre executanti: Viorica Dancila, Tudorel Toader si alte cozi de topor.

INTRUCAT NU AM TRANSPUS DIRECTIVA PENTRU PREVENIREA SPALARII BANILOR SI FINANTARII TERORISMULUI Justitia europeana ne obliga sa platim 3 milioane euro catre CE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) obliga Romania si Irlanda sa plateasca 3 milioane si, respectiv, 2 milioane de euro catre Comisia Europeana CE), intrucat nu au transpus in mod complet, in termenul prevazut, Directiva privind prevenirea utilizarii sistemului financiar in scopul spalarii banilor sau finantarii terorismului, conform unui comunicat emis, astazi, de instanta europeana CURIA).

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )