Libnet.ro
UNICEF

12:30

Specialistii au identificat cateva probleme ale Programului de relansare economica al Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Specialistii au identificat cateva probleme ale Programului de relansare economica al Guvernului

And Programul de relansare economica al Guvernului este vazut de multi analisti drept un program electoral, cu multe proiecte despre care se vorbeste de 30 de ani si care ar trebui incepute, la un moment dat. Nu e rau, dar macar sa inceapa lucrurile, potrivit HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Cat estimeaza Guvernul, in Programul de relansare economica, costul unui kilometru pentru autostrada care leaga Muntenia de Moldova

Nu mai putin de 430 de kilometri din cei peste 3. 000 anuntati de Guvern in cadrul Programului de relansare economica ar urma sa se construiasca de la Ploiesti pana la Vama Siret.

Planul de relansare economica. Masuri pentru angajati: Va fi introdus programul de munca flexibila Kurzarbeit

Planul de relansare economica prevede masuri pentru angajatii afectati de criza si sprijin pentru angajatorii lor, precum introducerea programului de munca flexibila Kurzarbeit, pe model german.

DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare

Guvernul a facut public documentul integral Planul de investitii si relansare economica. Cele 160 de pagini ale documentului contin toate proiectele pe termen mediu si lung, termenele de executie si sursele de finantare. Guvernul spune ca prin noul model de dezvoltare isi propune asigurarea convergentei cu economiile europene, astfel incat Produsul Intern Brut pe cap de locuitor la paritatea de cumparare standard sa ajunga la 87% din media UE27, la orizontul anului 2025. Vezi documentul cu detaliile fiecarui proiect.

Ciolacu: Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Marcel Ciolacu afirma ca Guvernul PNL preia in Planul National de Relansare Economica, pe care urmeaza sa il prezinte miercuri, masuri incluse in programul de guvernare al PSD.

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

Relansare, dar cu ce bani? Planul de relansare economica nu precizeaza sursele de finantare

Planul de relansare economica de circa o suta de miliarde de euro anuntat miercuri de Guvern nu prezinta sursele de finantare pentru mare parte dintre investitiile si masurile de sustinere planificate.

PLANUL NATIONAL DE INVESTITII SI RELANSARE ECONOMICA Microintreprinderile solicita interventia imediata a Guvernului

Florin Jianu, presedinte CNIPMMR: in acest moment, peste 120. 000 de IMM-uri au nevoie rapid de interventia Guvernului pentru a isi continua activitatea * Adrian Codirlasu, presedintele CFA: Guvernul nu are bani sa bage in economie anul acesta * Ionut Dumitru: Planul lansat de Guvern este mai degraba o viziune pe termen mediu si nu contine masuri de sprijin imediat Planul de relansare economica propus de guvernul Orban nu i-a entuziasmat pe specialisti, deoarece asa cum arata acesta nu pare destinat sa rezolve rapid situatia dramatica cu care se confrunta zeci de mii de microintreprinderi afectate de criza generata de pandemia Covid-19. Mai ales ca actele normative pentru implementarea acestui plan vor fi adoptate in maximum 30 de zile, asa cum a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de guvern de ieri.

PLANUL NATIONAL DE INVESTITII SI RELANSARE ECONOMICA Cum planuiesc liberalii sa relanseze economia

Guvernul PNL a prezentat un plan de investitii si relansare economica ce prefigureaza viitorul program de guvernare. Planul este structurat pe un set de masuri care se aplica pe termen scurt ce cuprinde scheme de finantare a firmelor si de sustinere a veniturilor populatiei ocupate in economie, precum si masuri pe termen mediu axate pe investitii in infrastructura fizica, in sistemul energetic, educatie, sanatate, sport.

Marius Budai a criticat planul de relansare economica al Guvernului

Marius Budai, ministrul Muncii in perioada Guvernului Dancila, a reactionat dur in timpul evenimentului de lansare a Planului de Relansare Economica a Romaniei si a criticat atat Guvernul lui Orban, cat si pe presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul lanseaza Planul de relansare economica. Iohannis: M-am implicat direct in identificarea celor mai bune masuri

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au organizat un eveniment extins cu sute de invitati, printre care ministri, membrii de partid, diplomati si ambasadori. in cadrul evenimentului fastuos, ce are loc in gradina Clubului Diplomatilor din Bucuresti, este lansat planul de relansare economica de peste 100 de miliarde de euro - Recladim Romania - Planul national de investitii si de relansare economica.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )